Emiatt zárták ki VV Dzsigerit, azonnal el kellett hagynia a ValóVilág Villáját

F.C. | 2024. Július 19.
Megsértette a Villa szabályzatát.

Erőszakoskodott Giadával, ezért VV Dzsigerit (Tokaji Gergő) kizárták a ValóVilág12 játékából a Villa szabályzatának megsértése miatt. A játékosnak tegnap este – a bejelentés után – azonnal el kellett hagynia a villát.

Olyan helyzetbe hoztad Giadát, ami számára nem volt kívánatos, és ezt többször is jelezte számodra. Ez a Villa szabályzatát is sérti, ezért azonnal hatállyal kizárunk a ValóVilág 12 játékából”közölte Dzsigerivel a VV12 egyik műsorvezetője, Megyeri Csilla a villába való bejelentkezésekor

A 21 éves játékos – aki a bemutatkozó videójában csajozógépként jellemezte magát, mondván a mosolya és a humora leveszi a nőket a lábukról, de emellett kiváló beszélgetőtársnak is tartotta magát – tudomásul vette a döntést. Kiállt a többiek elé és elnézést kért Giadától, akivel szexuálisan erőszakoskodott, majd elköszönt a villatársaitól és elhagyta a Villát.

“Tényleg sz@rul nézett ki, de szerintem csináltunk egy párszor már ilyet. Én sajnálom, hogy tényleg kellemetlen helyzetbe hoztalak. Én úgy éreztem, hogy nem adtál olyan jeleket, hogy neked rossz volt. Sajnálom, szégyellem magamat nagyon. Nem akartalak ilyen helyzetbe hozni. Belegondolva, tényleg amúgy sok volt. Sajnálom. Elvetettem a sulykot. Bocsánat, hogy ezt látnotok kellett” – mondta el, majd cipőt húzott és távozott a VV12 Villájából.

Bocsánatkérése közben Giada olykor közbeszólt, így reagált a hallottakra és Dzsigeri tettére: “Elmentem sírni a szobába. (…) Előhozott belőlem egy olyan dolgot, amit nem akartam. (…) Ne haragudj, vagy inkább én nem haragszom. Nem tudom, pontosan”.

A szexuális zaklatásról videó került fel a Redditre, amelyen jól látható, hogy Dzsigeri a villatársa lábai közé nyúlkált, miközben a lány a kanapén fekszik. Giada hiába kéri, hogy hagyja abba, Dzsigeri csak folytatta, sőt teljes testsúlyával rá is fekszik a lányra és tenyerével befogja a száját, miközben továbbra is a lány lábai közé nyúlkál. Giada kapálózik, ütögeti a fiút, kéri, hogy hagyja békén, majd elkezd vérezni Dzsigeri szája, mert a kezével megüti, hogy szabadulni tudjon.

Kiemelt fotó forrása: Facebook / @Való Világ – videó

Exit mobile version