Megszűnhet a Mentorház az idei X-Faktorban

F.C. | 2024. Július 21.
Több változás is lesz a 2024-es tehetségkutatóban.

Mint ismert, idén ősszel két év után visszatér az X-Faktor az RTL-re. A Media1 információi szerint a tehetségkutató idei évadában már nem lesznek Mentorház-adások. Állítólag már a Táborban kiderül, hogy kik kerülnek be az élő show-ba, melyet – úgy tudni – már le is forgattak.

A RTL nem cáfolta, de nem is erősítette meg az értesülést a Mentorház megszűnésével kapcsolatban, ugyanakkor elismerték, hogy a műsor struktúrájában változás lesz, amiről később adnak tájékoztatást, és hangsúlyozták, hogy nem költségcsökkentésről van szó.

Az X-Faktor 2024-es évadában Gáspár Laci új mentortársakat kapott Tóth Andi, Majka és Valkusz Milán személyében, Miller Dávid pedig egy új műsorvezető társat köszönthet, aki Pápai Joci lesz – Fotó: Sajtóklub

A SorozatWiki amúgy visszanézte a saját nézettségi adatokról vezetett, több évre visszamenő adatbázisát és kielemezte az X-Faktor előző két évadának eredményeit. Kiderült, a felvett adások közül (Válogató, Tábor, Mentorok háza), a Mentorok házát nézték a legkevesebben. 

Exit mobile version