Nem bírta tovább Istenes Bence, feladta a Balaton-átúszást

M. P. | 2024. Július 22.
Nagy reményekkel vágott neki a Balaton-átúszásnak Istenes Bence, de sajnos a féltávnál tovább nem bírta a versenyt. A részletekről az Instagramon beszélt.

A Balaton-átúszás egy hatalmas kihívás minden ember számára, és sokan minden évben úgy határoznak, hogy nekivágnak a magyar tengernek. Idén több híresség is elindult az 5,2 kilométeres távon, többek között Istenes Bence és Járai Máté is rajthoz állt.

Fotókredit: RTL/ Szabó Gábor

Idén 42. alkalommal rendezték meg a Balaton-árúszást, azonban a hírek szerint Istenes Bencének nem sikerült beérnie a célba. A műsorvezető az Instagram-oldalán számolt be a történtekről.

Istenes és Járai azonos félelmekkel csobbant a Balatonba a megméretés előtt. Istenes Bence, amikor vasárnap délelőtt bejelentkezett Révfülöpről, még a verseny előtt, meglehetősen sok aggodalommal állt a rajtvonalhoz.

„Azért most instázom inkább, mert nem biztos, hogy túlélem, lehet, az első bója után fogok visszafordulni, vagy a hajó fog kihozni, még nem tudom, de nekimegyünk! Sok sikert nekem… Ezt a hülyeséget, így behúzni engem… Miért, miért, miért vagyok ekkora állat? Ahelyett, hogy vasárnap otthon sütögetnék, medencézgetnék…” – fogalmazott.

Nem sokkal később kideült, hogy Bence 11 óra 45-kor feladta az úszást és a következő történetben bevallotta, hogy valóban nem sikerült teljesítenie a 5,2 kilométeres távot. 

„2,5 km-t úsztam. Köszönöm, ennyi pont elég volt.” – nyilatkozott Istenes.

Via

Exit mobile version