Vallomás: T. Danny megfogalmazta őszinte véleményét a szerelemről

M. P. | 2024. Július 22.
T. Danny egy videóban fogalmazta meg véleményét a szerelemről és arról, szerinte mindenkinek szüksége van rá, hiszen ennek az érzésnek élünk!

T. Danny szerelmi élete rengeteg embert érdekel, főleg legutóbbi párjával, Kecskés Enikővel való szakítása kapcsán. A fiatal énekes igyekszik óvni a magánéletét, de most egy videóban elmesélte, mit is gondol a szerelemről valójában.

Fotó: TV2/ fotocentral.hu

T. Danny hazánk egyik legfelkapottabb előadója, így érthető, hogy a rajongói a magánéletére is kíváncsiak, különösen a szerelmi szálakra. Az énekes pedig most megtörte a csendet és a társkeresésről mesélt az Instagramon. A videóban Dani elmondta, hogy ha szerelemről és a kedveséről van szó, akkor nagyon érzékeny és romantikus is tud lenni.

Az, hogy mi a szerelem, számomra nem egy értelmezhető kérdés. Kicsit olyan, mintha azt kérdeznék tőlem, mint laikustól, hogy mi az univerzum. Hát, fogalmam sincs… az, amiben élünk. És én a szerelemről is ezt tudom mondani, hogy fogalmam sincs, de ennek élünk” – árulta el a fiatal zenész. Majd hozzátette:

„Ez mozgatja szerintem a világot, ez alakítja történelmet és a történéseket. Ez mindent körülleng egyébként, azt is, amire nem is gondolunk, hiszen végső soron mindig a társkeresés a lényeg, mert az ember egy társas lény, aki nem akar egyedül lenni, ezért célt keres az életben. És mondhatunk akármit, de a legvégső cél, és az, amit a legjobban bán az ember, ha nem úgy alakul az a szerelem. Ez az, ami a legjobban tud fájni, jobban, mint amikor belerúgsz a kis lábujjaddal az asztal sarkába. És nekem a szerelem a kis univerzumom már gyerekkorom óta” – fejtette ki Danny, amit a Bors szúrt ki.

Exit mobile version