Ez történt tegnap: ritka fotó a párról, ByeAlex munkagyűlölete és a szülinapi portré

M. P. | 2024. Július 23.
A királyi család egy megható poszttal köszöntötte fel György herceget, aki július 22-én ünnepelte 11. születésnapját, így aztán nem csoda, ha nagy volt az öröm!

Lemaradtál valamiről? Semmi gond, mi egy csokorba gyűjtöttük neked a legfontosabb sztárhíreket, amikről mindenképpen érdemes tudni! A hétfői nap többek között a Balaton-átúszásról, a Magyar Nagydíjról és egy sajnálatos gyász hírről szólt.

Fotó: TV2 / fotocentral.hu

Ez utóbbi sajnos Bochkor Gáborral történt meg, akinek az édesanyja hunyt el a napokban. Mint kiderült, emiatt nem volt jelen a Retro Rádió hétfő reggeli adásában. Lovász László azonban mindenkit tájékoztatott arról, hogy kollégáival teljes mértékben megérti és támogatja a műsorvezetőt minden döntésében ebben a nehéz időszakban.

De a hétfői nap szólt a Balaton-átúszásról is, hiszen rengetegen indultak a versenyen, többek között Istenes Bence is. A műsorvezető mindenről beszámolt közösségi oldalán, viszont végül féltávnál kénytelen volt feladni a versenyt. Minderről pedig ugyanígy Instagramon tájékoztatta a követőit.

Fotókredit: RTL/ Szabó Gábor

Viszont programból tényleg nem volt hiány a hétvégén, hiszen most tartották a Magyar Nagydíjat is a Hungaroringen, ahol számos hazai és nemzetközi híresség is megmutatta magát. Így történt, hogy Lékai-Kiss Ramóna összefutott A Bridgerton család sztárjával, Simone Ashley-vel. A nagy pillanatot meg is örökítették és Ramóna posztolta is a közösségi oldalán a képet.

Természetes a szerelem is terítéken volt ezen a napon, hiszen Nacsa Olivér immár harmadszorra mondta ki a boldogító igent, és úgy tűnik ezúttal meg is találta a nagy Ő-t, és még T. Danny is nyilatkozott egy videóban arról, mi a véleménye a rózsaszín felhőről. Rátonyi Krisztina pedig ritkán látott szerelméről osztott meg közös fotót a horvátországi nyaralásukról. 

Fotó: TV2 / fotocentral.hu

Viszont nem mindenki járt a fellegehben, ugyanis Tóth Andi gyermekkori traumáiról is olvashattunk, amik miatt immár 9 éve jár pszichológushoz. Továbbá Ördög Nóra is vallott arról az időszakról, amikor a lombikprogram és az örökbefogadás játszotta a főszerepet a mindennapjaiban férjével, Nánási Pállal. 

LONDON Fotó:Getty Images)

Viszont a nap szenzációja akkor is a 11 éves György herceg volt, akiről édesanyja, Katalin osztott meg egy fantasztikus fekete-fehér portrét az Instagramon. A kis herceg ugyanis július 22-én ünnepli születésnapját és így mindenki sok jót kívánt a családnak. A jóképű hercegról IDE kattintva olvashatod el cikkünket.

 

Exit mobile version