Babát vár Kiss Daniella: édes fotóval jelentette be az örömhírt

F. B. | 2024. Július 25.
Saját közösségi oldalán mutatta meg egyre kerekedő pocakját a volt szépségkirálynő, aki azt is elárulta, melyik hónapban fog születni a pici.

Kiss Daniella 2015-ben indult a Magyarország Szépe versenyen, amit végül meg is nyert. A cím által indulhatott a nemzetközi Miss Universe szépségversenyen, amit Kínában rendeztek, ám a modell nem jutott be a legjobbak közé. Legutóbb pedig a Farm VIP műsorában szerepelt, ahol ahol nagy küzdelmek után az összeköltözés előtt távozott. A hosszú hajú szépség természetesen azóta sem pihen, erre pedig saját Instagram-oldala a bizonyíték. Legújabb fotójának tanúsága szerint pedig egy újabb fejezet nyílik meg az életében, ugyanis első gyermekével várandós. 

Fotó: Kiss Daniella Instagram-oldala @daniellakiss

Kétségtelen, hogy Kiss Daniella bikinis fotói mindig is nagy sikert arattak a követői között, hiszen mindig csodás formában állt a kamera elé a volt szépségkirálynő. Most azonban nem tökéletes alakjával hívta fel a figyelmet a strandon, hanem kerekedő pocakjával. A leleplező fotón egy egyszerű és kifinomult fehér fürdőruhában, nagy pocakkal látható a leendő édesanya, miközben párja öleli őt. Mindezek mellett egy újságot is tart a kezében, amelyen a következő információk olvashatók: a baba úton van és decemberre várják az érkezését. Azt azonban egyelőre még nem árulta el a nagyközönségnek, hogy kisfiút vagy kislányt hord-e a szíve alatt. 

Daniella fotója alá számos komment érkezik, rengetegen örülnek a kismama boldogságának. 

Exit mobile version