Meghan Markle soha többet nem teszi be a lábát az Egyesült Királyságba?

F. B. | 2024. Július 25.
Nagy választás elé kerül Harry herceg felesége, akinek döntést kell hoznia arról, hogy elkíséri-e férjét az Egyesült Királyságba 2027-ben.

A Harry herceg által 2014-ben alapított Invictus Games 13 év után 2027-ben visszatér az Egyesült Királyságba, ez pedig rögtön felveti a kérdéseket, hogy vajon felesége, Meghan Markle is elkíséri-e majd a herceget szülőhazájába a rangos sportversenyre. Az esemény rendezési pályázatát ugyanis Biringham nyerte meg, erről pedig Dominic Reid, az Invictus Games Foundation vezérigazgatója által vezetett csapat tájékoztatta a világot.

Fotó: Getty Images

Aki nem ismerné, annak eláruljuk, hogy az Invictus Games lényege, hogy a benne részt vevő sportolók mind sérült katonák és veteránok, akik különféle sportágakban mérkőznek meg egymással az esemény során. Van például kerekesszékes kosárlabda, ülőröplabda, vagy beltéri evezés. Habár Harry nagyon komolyan veszi a feladatait az eseménnyel kapcsolatban és felesége is támogatni szokta őt a jelenlétével, előfordulhat, hogy 2027-ben nem láthatjuk majd két gyermekének apjának oldalán. 

Meghant ugyanis utoljára 2022-ben láthattuk Angliában, mikor a néhai II. Erzsébet királynő temetésén vett részt. Habár két év sok idő és rengeteg víz lefolyik még addig a Dunán, Kevin O’Sullivan műsorvezető és egy királyi kommentátor, Kinsey Schofield megvitatták Meghan lehetséges következő lépését az eseménnyel kapcsolatban. 

Az az én jóslatom, hogy Harry herceg mindenképpen részt vesz majd az eseményen, de lefogadom, hogy Meghan nem tart majd vele. Nem hiszem, hogy Meghan valaha is betenné még a lábát az országba. 

– fogalmazta meg gondolatait O’Sullivan, amire csak Schofield is helyeselni tudott: 

„Abszolút egyetértek, hiszen Meghan akkor sem állt meg Londonban, mikor Harry-vel ezelőtt utazott. Nagyon nem szereti az Egyesült Királyságot, mert az gondolja, hogy a nép nem szereti őt. Érdekes, hogy ennek ellenére mégis ezt a helyszínt választották, hiszen az Invictus Games szinte már egy közös programmá vált számukra.”

Via

Exit mobile version