Farm VIP: honnan került elő MC Ducky és Szalontai Szilvi?

nlc | 2024. Július 28.
A TV2-nek jó érzéke van ahhoz, hogy olyan embereket kutasson fel, akikről évek óta nem hallottunk.

Az utóbbi napokban napvilágot látott egy lista, amelyen a Farm VIP idei szériájának celebjei láthatóak – a TV2 gyorsan reagált, leleplezte az egész szereplőgárdát, így aztán most már nincs meglepetés. Illetve mégis van, hiszen több olyan ismert ember szerepel a realityben, akikről hosszú évek óta nem hallottunk, vagy éppen nem voltak képernyőn. Ilyen többek között az Emergency House-ból ismert MC Ducky, vagy Szalontai Szilvia egykori szépségkirálynő is.

Fotók: Schumy Csaba / TV2

Na, de mi történt velük az elmúlt években?

MC Ducky, polgári nevén Alszászi Tímea az Emergency House együttes egykori tagja, az első magyar női rapper – írja róla a Wikipedia, de gyakorlatilag ennyit tud az egyik legnagyobb tudástár az előadóról. Az utóbbi időben mi sem hallottunk róla, ám a reality most visszahozza a köztudatba. Az biztos, hogy az elmúlt években sem tétlenkedett, legutóbb tíz éve hallatott magáról, akkor a karrierjéről és a magánéletéről is mesélt.

„Svájcban dolgozom lemezlovasként, és eddig két hetet ott, két hetet pedig Magyarországon töltöttem. Úgy voltam vele, hogy lényegében mindegy, melyik két ország között ingázom, ezért kiköltöztem a kedvesemmel” – mondta akkor, utalva arra, hogy félig Angliába tette át a székhelyét. 

„Manchesterben egy sportszergyártó cég dj.-jeként dolgozom, fitneszrendezvényeken zenélek, sőt rádiózom is idekint” – árulta el akkor MC Ducky. A közösségi oldala alapján jelenleg is külföldön él, ám nem a szigetországban, hanem Cipruson.

Az Instagramon jelenleg 800 körüli követője van, de a hírfolyamából látszik, hogy egészen sokat posztolt ciprusi életéről, azonban konkrétumokat egyelőre nem tudni. Megosztott egy képet már a Farm VIP-el kapcsolatban is, amelyhez az egyik csapattársa, Barnai Judit is kommentelt, ez alapján jó viszonyt alakítottak ki az ott töltött idő alatt.

Szalontai Szilvia 1991-ben – Rába Tímea és Bálint Antónia mellett – indult a Miss Hungary címért, majd műsorvezetőként, modellként és énekesnőként is megcsillogtatta a tudását. Akkoriban Császár Előd barátnője volt, a 2000-es évek elején a ZenÉsz című műsort vezette az RTL-en, később szerepelt az Édes Életben, a Hal a Tortán c. műsorban, majd 2014-ben a Playboy címlapján is láthattuk.

Legutóbb 2021-ben hallatott magáról, a Blikk egy rendezvényen találkozott vele: elmesélte, mi történt vele az elmúlt évtizedben. Sokáig Amerikában élt, ám a Covid miatt hazajött. „Nagyon szeretek ott élni, egészen más flow van ott, más vibrálás. Los Angeles a művészetek mekkája, nagyon sok művésszel találkoztam, inspiráló város” – kezdte a beszámolót.

Kicsit csendesebb vizekre eveztem. Nagyon hiányzik a tévézés, a műsorvezetés, vagy az éneklés. Nem is tettem le róla, továbbra is írok dalokat. Mindemellett le kellett jönnöm a földre, ahol a két lábon álló munkákban is megtaláltam az örömömet

– mesélte.

Exit mobile version