Hosszú Katinka szerint hatalmas hibát követett el Milák Kristóf edzője

F. B. | 2024. Július 30.
Az úszónő kifejtette véleményét Milák Kristóf helyzetével kapcsolatban.

A párizsi olimpián televíziós szakértőként dolgozó Hosszú Katinka szerint Milák Kristóf olimpikon sportoló edzője nagyon nagy hibát követett el akkor, amikor egy olyan kijelentést tett az úszója formájával kapcsolatban, amit nem kellett volna. 

Fotó: Birton Szabolcs

Milák edzője hatalmas hibát követett el azzal, hogy elmondta a világnak, nincs jó formában. Ezzel olyan helyzetbe hozta Kristófot, ami nem előnyös az olimpia előtt, és a riválisok szempontjából sem az.

– mondta a rengeteg aranyéremmel büszkélkedő úszónő, akinek állítását a kétszeres paralimpiai bajnok Pásztory Dóra is megerősítette. Egy sportolónak ugyanis egy ilyen nehéz helyzetben inkább támogatásra lenne szüksége és védelemre, semmint erre az erős megfogalmazásra. 

„Ha Kristófnak arra van szüksége, hogy ne kommunikáljon senkivel, akkor az érthető. Ugyanakkor a körülötte lévőknek ebben segíteniük kell őt. David Popovici sem nagyon adott interjúkat. Nagyon nehéz helyzetben vannak – fogalmazott Hosszú, és hozzátette, hogy szupertehetséges fiatalok lévén még bizonyos dolgokban tapasztalatlannak számítanak, és az ilyen helyzetekben segíteni kellene őket. – Én Milák oldalán állok ebben a kérdésben.”

Via

Exit mobile version