Azahriah a legértékesebb magyar celeb, Majkát taszította le a trónról

Á.K. | 2024. Július 31.
Érdekes, hogy a Puskást háromszor is megtöltő zenész pont azt a Majkát taszította le a trónról, akivel pár napja összebeefeltek. A kétszeres győztes Majkának csak a dobogó harmadik foka jutott.

Úgy tűnik, hogy a Forbes döntéshozóit nem igazán hatotta meg Majka csatornaváltása, sőt. Míg a rapper/műsorvezető 2022-ben és 2023-ban is a legértékesebb celeb lett a listájukon, most csak a dobogó harmadik fokára fért fel. Nemcsak a stadionok ura, Azahriah előzte meg, hanem még Sebestyén Balázs is elé furakodott – derül ki az izgalmas listából.

Azahriah az Exit Fesztivál fellépőjeként (fotó: Srdjan Stevanovic/Getty Images)

Sebestyén egyébként tavaly is második volt, így ő nem ugrott előre, de megőrizte a korábbi pozícióját. A Forbes egyébként idén tizenegyedik alkalommal pontozta a magyar sztárok teljesítményét különböző kategóriákban (leghitelesebb, legismertebb, legkedveltebb, legértékesebb)

Azahriah előreugrását talán nem is kell magyarázni. Kétmillió követője van a közösségi médiában, stadionokat tölt meg, turnézik Európa-szerte és hamarosan filmje is készül. Sebestyén Balázsnál kiemelik, hogy a követőbázisának már nincs hová nőnie, viszont ő az a hazai hírességek közül, aki a leghűségesebb rajongótáborral bír. Majka természetesen továbbra is tényező, az X-Faktor új mentoraként, népszerű fellépőként és kattintékony bulvárcelebként nem is lehet más. A negyedik helyre a Valmar kúszott fel, az első nő a listán pedig az ötödik helyen tanyázik, és Ördög Nórának jutott a megtiszteltetés.

A hatodik helyet Palvin Barbi foglalja el, őt Rúzsa Magdi követi holtversenyben Istenes Bencével. Újra felkerült a listára Geszti Péter, és tizedik helyen szerepel a listán Krausz Gábor, ami már csak azért is érdekes, mert Tóth Gabi idén nem fért be a legjobb harmincba sem. A leghitelesebb celeb D. Tóth Kriszta, a legkedveltebb pedig Borbás Marcsi lett.

Exit mobile version