Nem Iszak Eszti az egyetlen, aki olimpikonba szeretett bele

R. V. | 2024. Július 31.
A hírességek általában a szakmájukon belül ismerkednek, ám vannak olyan sztárok, akik (az időközben ismertté vált) olimpiai sportolókkal jöttek össze.

Az olimpikonokból gyakran válik szupersztár – különösen Magyarországon. Most azonban nemcsak kis hazánk ötkarikás sportolóira, hanem a világ atlétáira is nézünk. Arra voltunk ugyanis kíváncsiak, hogy kik azok a híres emberek, akik végül egy olimpiai sportoló mellett találták meg a boldogságot. Műsorvezetők, színészek, énekesek is szerepelnek a sportolók ismert párjaik között, ahogy azt az alábbi galériában is láthatod.

tápai szabina kucsera gábor nlc

Bár Tápai Szabina és Kucsera Gábor házassága elég komoly hullámvölgyeken van túl, az egykori olimpiai kajakozó és kézilabdázó kedvese nemrég újabb esélyt adtak egymásnak. (Fotó: Nagy Zoltán/Fotocentral)

Anna Kournikova Enrique Iglesias nlc

Anna Kurnyikova1996-ban képviselte Oroszországot az atlantai olimpián teniszezőként. 2001 óta alkotnak egy párt Enrique Iglesiasszal. (Fotó: Larry Marano/Getty Images for Jingle Ball 2012)

Cody Simpson Emma McKeon nlc

Az ausztrál popénekes, és nem mellékesen úszó, Cody Simpson ugyan még nem jutott ki az olimpiára, de szerelme, Emma McKeon igen. Az ausztrál úszónő 11 érmével az ország legsikeresebb úszója. (Fotó: Sam Tabone/WireImage)

Gabrielle Union Dwyane Wade nlc

Gabrielle Union, színésznő 2014-ben ment hozzá a kosárlabdázó Dwyane Wade-hez. Wade a 2004-es athéni játékokon bronzérmet, a 2008-as Beijingben rendezett olimpián pedig aranyat szerzett. (Fotó: Jamie McCarthy/Getty Images)

gyurta dániel iszak eszter nlc

Nemrég született meg a műsorvezető, Iszak Eszti és az olimpiai bajnok és egyben az egyik legsikeresebb magyar mellúszónk, Gyurta Dániel közös gyermeke. (Fotó: Olajos Piroska/Fotocentral)

Nina Dobrev Shaun White nlc

A Vámpírnaplók sztárja, Nina Dobrev 2020 óta alkot egy párt az amerikai snowboardozó, Shaun White-tal, aki 2006 és 2022 között három olimpiáról is aranyéremmel tért haza. (Fotó: Steve Granitz/FilmMagic)

via

Exit mobile version