Tóth Andi emlékeztetője nélkül elveszett nemzet lenne a magyar

Á.K. | 2024. Július 31.
Vannak celebek, akik időnként közszolgálati funkciót töltenek be, és olyasmire emlékeztetnek minket, ami a legfontosabb. Tóth Andi ma, a 30+ fokos nyárban emlékeztetett: már csak 147 nap van hátra karácsonyig.

Nem ismerem személyesen Tóth Andit, de mindenképp köszönettel tartozom neki. Miközben kint épp 30 fok fölötti nyári meleg van, a hírek pedig újabb tartós hőhullám érkezéséről szólnak, az X-Faktor új mentorának hála egy kicsit el tudtam kalandozni, és előreugrottam egy olyan időbe, amikor akár már kabátot is húzhatok a hőguta kapásának veszélye nélkül. Andi ugyanis az Instagramon mondta el a követőinek, hogy már csak 147 nap van hátra karácsonyig – szúrta ki a 24.

De inkább idézem őt, hiszen minden sora aranyat ér:

Sziasztok. Csak emlékeztetni szeretném minden kedves követőmet, hogy már csak 147 nap és Karácsony. Viszont. Alig 100 napot kell kibírnunk, hogy mézeskalács házzá díszítsük az otthonunkat. Akkor talán már nem néz mindenki hülyének. Annyit kibírok. Szerintem ez egy remek hír. Barátaim ..csodás napot.

Köszönjük, Andi. Így már sokkal könnyebb lesz kibírni a következő hőhullám nehézségeit, hiszen a lelkünket már elkezdhetjük felkészíteni karácsonyra. Közszolgálat ez a javából. Egyébként Andi sosem titkolta, hogy egyike a legnagyobb karácsony-rajongóknak az országban, és ezzel valószínűleg nem a főpolgármesterre gondolt.

Exit mobile version