Kulcsár Edina elárulta, mikor jön pontosan a baba

F. B. | 2024. Augusztus 01.
Az üzletasszony számításait már csak a nyári kánikula húzhatja keresztbe, a nagy meleg ugyanis könnyen módosíthat a terveken.

Egészen addig találgattak a rajongók, hogy vajon tényleg várandós-e negyedik gyermekével Kulcsár Edina, amíg idén februárban férjével G.w.M.-mel be nem jelentették, hogy minden hír igaznak bizonyult és a modell egy kisfiút hord a szíve alatt. Edina és szerelme már nagyon várják a második közös gyermekük érkezését, a rapper pedig olyannyira félti feleségét, hogy még vezetni sem engedi. 

Fotó: Trenka Attila / Fotocentral

Edina most a Story magazinnak mesélt arról, hogy mikorra várják pontosan a babát, akinek érkezésébe a nagy kánikula még könnyen beleszólhat: 

Három hetem van még, ha csak ez a nagy meleg nem módosít a terveken. Medi szeptemberi, akkor is meleg volt, de ilyen hőségre nem emlékszem, és azért megfordult a fejemben, hogy emiatt akár hamarabb is jöhet a kisfiunk

– árulta el a lapnak Edina, aki nagy pocakja ellenére meg sem áll, izeg-mozog, intézi a család és vállalkozásának dolgait.

„Alapvetően is keveset alszom, korán kelős vagyok, és mindig teszek-veszek. Akkor is ez volt rám a jellemző, amikor még nem voltam anyuka. De azt kell mondjam, a várandósságom alatt talán most vagyok legaktívabb. Ez nyilván részben annak is köszönhető, hogy nyári szünet van, és van három gyermekem, akikkel foglalkozni kell. Akiknek kell a figyelmem, akiknek kellenek az élmények, a programok. Emellé sokszor a munka is párosul, az otthoni feladatokról nem beszélve, úgyhogy nem igazán tudok ücsörögni és unatkozni.” – tette hozzá.

A modell és üzletasszony elárulta, hogy azon sem stresszel, hogy hamarosan már négy gyermek büszke édesanyja lesz, segítsége ugyanis rengeteg van, leginkább az édesanyja és anyósa a legnagyobb támasza.

Nagyon összetartó család vagyunk, szóval sokakra számíthatok rajtuk kívül is, úgyhogy amiatt sincs bennem félelem, hogy négy gyerekkel, hogy bírok majd el. Ha hárommal megoldottam, néggyel se lesz gond. Egyáltalán nem stresszelek ezen sem.

Edina császármetszéssel fog szülni, a szüléstől azonban nem tart, inkább az izgatja, hogy milyen lesz a kisfiú, akinek nevéről egyelőre nagyon titkolóznak férjével.

Exit mobile version