Polgár Tünde elárulta, hogyan is néz ki egy úrinő a nyaralás alatt

F. B. | 2024. Augusztus 02.
A strandetikett legfontosabb szabályait gyűjtötte össze videójában Polgár Tünde, aki szerint mindenképpen érdemes megfogadnunk a tanácsait!

Polgár Tünde a YouTube-csatornáján osztotta meg a strandolásra és nyaralásra vonatkozó tanácsait. Véleménye szerint az önbarnítózás teljesen felesleges, azt pedig pláne nem érti, amikor valaki hegesztőméretű szemüveget visel.

Farm VIP 4. évad. A Farm VIP a TV2 csatorna falusi kalandreality-je. Sajtótájékoztató. 2023.11.07.
Ez a fotó csak az NLC képszerkesztőjének írásos engedélyével használható fel. Amennyiben ő engedélyezte a kép publikálását, a nagyméretű képet az archívum dolgozóitól kérheted el az archivum@centralmediacsoport.hu e-mail címen., Image: 820874973, Fotó: Trenka Attila

„Nincs szükség önbarnító krémekre, spray-kre, pláne, ha az rossz minőségű, rossz színű, nem illik hozzád, és a végén narancssárga leszel” – magyarázta Tünde YouTube-videójában.

Nem attól leszel menő, hogy mindenki azt látja, voltál nyaralni, holott csak barnítóval fújtad le magad

– mondta.

Mindezek mellett az is kiemelte, hogy a hatalmas szemüvegek egyáltalán nem minősülnek trendinek, illetve az sem, ha valaki olyan ruhát visel, amelyeknek már a Holdról is látható a márkajelzése. Mindezek mellett hozzátette, hogy a kiegészítőkkel is érdemes óvatosnak lenni, érdemes tehát követni azok esetében is a kevesebb néha több szabályt. 

„Könyörgöm, higgyétek el végre, nem attól leszel értékes, hogy teleaggatod magad, és úgy nézel ki, mint egy menő bevásárlószatyor vagy egy drága hirdetőtábla”

– idézi a story.hu Polgár Tündét, aki szerint nyaralás közben sminkelni is vétek, de nem tartja ott megfelelőnek a körömlakkozást sem.

„Kimégy a tengerpartra, miért kell még ott is maszkot viselni? Engedjétek el a vastag sminkeket! Mint ahogy nem sminkelünk a tengerparton, a napágyon, úgy nem ott végezzük el a ’mani-pedit’ sem. Ha nem volt időd arra, hogy kilakkozd a körmödet, mert a gyerek már olyan nagyon le akart menni a partra, hagyd úgy, avagy csináld meg este. De semmi sem visszataszítóbb, mint az ilyen, egyébként tipikusan otthon vagy a fürdőszobában végezhető dolgokat a tengerparton kezdjük el csinálni. Te sem örülnél neki, ha melletted Juan Miguel kezdené el a szőrét leszedni, vagy állna neki borotválkozni. Te is megbotránkoznál” – tette hozzá Tünde, aki szerint a mérsékelt alkoholfogyasztásra is mindenképpen érdemes odafigyelni. 

Exit mobile version