nlc.hu
Sztárok
Polgár Tünde: "A monogramos luxusmárkák a kisemberek lehúzására vannak"

Polgár Tünde: „A monogramos luxusmárkák a kisemberek lehúzására vannak”

Polgár Tünde nem hajlandó feleslegesen pénzt költeni logózott luxuscikkekre, véleménye szerint ugyanis ez nem a gazdagság jele, hanem inkább ízléstelen.

Polgár Tünde a Mokkában mesélt a luxusmárkákhoz fűződő viszonyáról és az öltözködésről. Kifejtette, hogy ő maga sokkal szívesebben költ inkább élményekre, mint arra, hogy logókkal ellátott luxustermékeket öltsön magára. Ennek pedig komoly oka van. 

Polgár Tünde (Fotó: Trenka Attila / Fotocentral)

Polgár Tünde (Fotó: Trenka Attila / Fotocentral)

„A fiatalok nagyon sokszor azért kuporgatják össze a pénzüket, hogy vegyenek valami méregdrágát. Nincs ezzel semmi baj, én is mikor fiatal voltam, vágytam ilyenre. De ha megvetted azt a táskát, megvetted azt a cipőt, akkor elérted a célodat, akkor inkább költsd magadra, a fejlesztésedre, az utazásodra, élményekre azt a pénzt, mint hogy tetőtől talpig hirdetőoszlopnak öltözz” – mondta, hozzátéve, hogy véleménye szerint főleg a monogramos, márkajelzéses ruhákkal vannak fenntartásai, aki pedig ilyet visel, szerinte önbizalomhiányos és keresi saját identitását, vagy túl rossz irányba befolyásolták.

„Ez az én véleményem. Szerintem mikor valaki tetőtől talpig, méregdrágán, mondjuk egymillió forintért monogramba öltözik, az pénzkidobás. Mert minden monogramos termék minden márkának – bocsánat – a legalja, azt pont azért gyártják, hogy lehúzzák a kisembereket. Nem tudok erre mást mondani, hiszen aki nem engedheti meg magának és szeretne odatartozni, az fog monogramosba öltözni, és azt gondolom ez ízléstelen. Az értéket nem kívül kell hordani, hanem belül.”

– szemlézte gondolatait az Index

Azt is elárulta,hogy ő maga sem költene sosem drága táskára, vagy egyéb luxuscikkre, annak árából ugyanis akár egy világ körüli hajóútra is elmehetne. 

„Mert úgy érzem, hogy egy olyan kasztot kezdett el képviselni, amiből szeretnék kimaradni. Tehát ez az a klub, amibe nem szeretnék tartozni, mert egy státuszszimbólumot csináltak valamiből, ami szerintem nem éri meg, hogy státuszszimbólumért kifizessen valaki 10, 40 vagy 50 ezer dollárt. Hát könyörgöm, annyiból elmegyek a világ körül egy hajóútra.” – tette hozzá Tünde, aki nem titkoltan az utazás szerelmese.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top