nlc.hu
Sztárok

Sokkoló élményeikről meséltek Polgár Tündéék

Sokkoló élményeket éltek át Polgár Tündéék az ázsiai utazásuk során

Ilyenben még sosem volt részük.

Polgár Tünde és férje, Polgár Árpád rendkívül szeretnek utazni, ezekről az élményekről pedig rendszeresen töltenek fel videókat saját vlogukban. Az elmúlt két hónapot Ázsiában töltötték, ahol Indiától kezdve, eljutottak Baliig, ám ez a kiruccanás egyáltalán nem volt zökkenőmentes. Mint kiderült, egy nyolc év körüli gyerek majdnem kirabolta őket. Az utazásról és annak részleteiről a Mokkában meséltek. 

Polgár Árpád és Polgár Tünde

Fotó: Birtron Szabolcs

India kemény volt lelkileg – kezdte Tünde, majd férje vette át a szót. – Az ott élők valószínűleg megszokták ezt a szegénységet, ezt a nyomort, amit ott látsz nagy tömegben. Aki pedig kívülről jön, annak ez megrázó. Például mikor a tömeges temetéseket látod, ahol a családok viszik a hátukon a szülőt, ráteszik a tűzre, majd a Gangeszbe be, mert nekik ez természetes. De nekünk, európaiaknak a halál nem természetes, nekünk ezt fel kell dolgozni, nálunk ez tabu és ez döbbenetes. Megrázó élményeink voltak.”

Tünde ezt követően a rablásra is kitért: „Úgy vigyáztam, hogy semmi ne legyen rajtam, de láthatóan, az idióta turista, mindent kilógat, forgat, filmez. Pedig direkt szóltak, hogy vigyázzunk erre, de amikor ott vagy az élményben, akkor nem arra figyelsz, hogy szorítsd a táskádat.”

Ugyanis Tünde korában sokkolódva mesélt arról, hogy megpróbálták őket kirabolni. „India igazi arcát akartam, és az első nap megkapom. Még soha nem próbáltak meg kirabolni, így a következő célunkig szorítom a táskám és Árpi kezét végig. India ezer arcából Delhi a sokkolót és a legkaotikusabbat hamar megmutatta, a biztonságérzetem pedig odalett. Nem hiába hívják Delhit a világ legélhetetlenebb és egyik legveszélyesebb városának.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top