nlc.hu
Sztárok

Polgár Tünde luxusgardróbja

Lehidalsz Polgár Tünde luxusgardróbja láttán!

A luxusfeleség imádja a ruhákat, táskákat, kiegészítőket, de legfőképpen a cipőket. Selejtezni viszont nem szeret.

Polgár Tünde, a Love Bistro sztárja ezúttal intim közelségbe engedte a tévénézőket: megmutatta a Mokkában a gardróbjának luxusdarabjait. A luxusfeleség az évek alatt rengeteg ruhát és lábbelit gyűjtött össze, mivel nem szeret selejtezni. Ruhatárát – elmondása szerint – 30 év alatt gyűjtötte össze, és már olyan is előfordult, hogy a felső vagy a hátsó polckor előkerült valami régebbi darab, és mivel évekig nem használta, nagyon tudott neki örülni.

Polgár Tünde

Polgár Tünde és férje, Polgár Árpád – Fotó: Sajtószoba

Szeretem karbantartani a dolgaimat, és nem szeretem kidobni, mert előbb-utóbb mindig minden visszajön. Igyekszem inkább megőrizni, ami van, és később újra elővenni. És az olyan, mintha valami újat vettem volna. (….) Mindig az a kedvenc, amit éppen fölveszek” – jelentette ki Polgár Tünde, aki azért a több polcnyi magas sarkú cipői közül mégis megmutatta a favoritját. Ami nem más, mint egy 20 dolláros, natúr színű lábbeli. Mint mondja, kenterbe veri az összes többit, mert az a legkényelmesebb, valamint azért, mert mindenhez fel tudja venni, még a fekete ruhához is illik.

Elárulta, a férje, Polgár Árpád még sose hallotta tőle azt a mondatot, hogy „Nincs egy göncöm se felvenni!”, ellentétbe azzal, hogy „Nem tudom, mit vegyek fel”.

Polgár Tünde cipői

Polgár Tünde cipőgyűjteményének egy része – Forrás: TV2 / Mokka – videó

Olvass még Polgár Tündéről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top