nlc.hu
Sztárok

Börtönbe került Polgár Tünde férje

Horvátországban került börtönbe Polgár Tünde férje

Polgár Tünde és férje, Árpád a legextrémebb külföldi kalandjaikról beszéltek egy videóban.

Polgár Tünde és a férje, Polgár Árpád nagyon sokat utaznak, a világ összes pontján jártak már, éppen ezért számtalan történetük van ezekkel kapcsolatban. Az utóbbi egy évben a koronavírus miatt nem tudtak hódolni a hobbijuknak, ezért a legújabb videójukban nosztalgiáznak kicsit az előző utazásaikról. A luxusfeleség elárulta, Horvátországba nem szívesen mennek, hiszen ott börtönbe került Árpi egy napra.

„Horvátországra gondolsz. Egyszer jöttem haza az Adriáról és hosszú sorban egyedül jöttem, autók egymás után, tömött sorokban, kis falvakon mentünk át. Egyszer csak kiintettek a rendőrök és meg akartak büntetni gyorshajtásért. Irreálisnak és igazságtalannak éreztem, hogy pont engem intettek ki, a többiek ugyanannyival mentek. Fel voltam háborodva, mutogattam a zsebeimet. Nem tudtak természetesen angolul, vagy nem is akartak, a mutogatáshoz folyamodtam. Annyira elvitt a hév, hogy értsék már meg. 3500 kunát kértek, én meg nem akartam fizetni, mert igazságtalannak éreztem. Arra vetemedtem, hogy kigomboltam az övemet, hogy értsék meg, csak a nadrágom van” – emlékezett vissza a videóban Árpi, akit ezek után bevittek a rendőrök. 

„Aztán bevittek egy kihallgató szobába, ahol három-négy rendőr velem szemben ült, egy tolmács is. Úgy ültek, mint egy rögtönítélő bíróság. Teljesen meg voltam félemlítve, kitették a pisztolyaikat az asztalra, tehát egy színjátékot játszottak velem” – mondta Polgár Tünde férje, akit ezek után Zágrábba vittek, ahol tolmács segítségével elmondta, hogy mi történt valójában, így gyakorlatilag egyből felmentették.

Legfrissebb sztárhíreink: 

polgár tünde és árpád

Polgár Tünde és a férje, Árpád (Fotó: Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top