nlc.hu
Sztárok

Polgár Árpád a baleset után

Polgár Árpád túl van az életveszélyen: „A halál torkából jöttem vissza”

Már minden rendben.

Február végén egy véletlen esés következtében Polgár Árpád annyira megsérült, hogy több héten keresztül intenzív osztályon kezelték. A Polgár-házaspár floridai otthonában volt, amikor az üzletember a fürdőből kilépve megcsúszott, elesett és az agyában súlyos bevérzés keletkezett. 

Polgár Árpád

Polgár Árpád a Mokkában

Mint kiderült, az emberek 40 százaléka nem él túl egy ilyen balesetet, de hála a kiváló kórházi kezelésnek, Árpinak sikerült felépülnie és már haza is tértek Magyarországra. Most a Mokkában mesélte el, hogy érzi magát a történtek után. 

„Nagyon  jól vagyok ahhoz képest, hogy gyakorlatilag újból születtem, majdnem a halál torkában voltam, onnét jöttem vissza. Az illatokat nem érzem, ez egy következménye a dolognak. Az ízeket sem érzem, picit szédülök, egy picit zsong a fejem folyamatosan. Ezek a következményei. Azt mondták az orvosok, van olyan, akinél ez elmúlik, de valakinél nem. Hogy melyik csomagba tartozom, azt nem tudom” – magyarázta Árpi. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top