nlc.hu
Sztárok

Polgár Árpádot intenzív osztályon ápolták

Polgár Árpád életveszélyes koponyasérülést szenvedett, intenzív osztályon ápolták

A baleset még február végén történt, de a házaspár most számolt be a történtekről.
Polgár Árpád

Egy véletlen esés következtében néhány hete súlyosan megsérült és az intenzív osztályra került Polgár Árpád. Minderről az üzletember és a felesége, Polgár Tünde számoltak be a YouTube-csatornájukra kitett videóban.

Február utolsó hetében az Árpit mentővel kellett elvitetnem, ugyanis pancsolt a vízben, kijött, rálépett a teraszon a kőre, és egy brutálisan nagyot esett. (…) Arra rohantam oda, hogy nem kap levegőt, fennakadtak a szemei, és csak rázkódik a földön, mint akinek epilepsziás rohama van

– idézte fel az Amerikában történt balesetet Tünde, aki szerencsére a helyszínen volt, így azonnal tudott cselekedni.

Hat perc múlva megérkezett a mentő, Árpád közben felállt, de hányt, és nem tudta megmondani, mi a neve és milyen évet írunk. A kórházban megállapították, hogy az ütés hatására az agyában súlyos bevérzés keletkezett. Végül a vártnál jobban alakult az állapota, és nem kellett megműteni.

Ez elég kritikus helyzet volt, ugyanis ilyen fokú bevérzésbe a java meghal

– mondta Polgár Árpád, majd Tünde hozzátette, hogy tudomása szerint az emberek 40 százaléka nem él túl egy ilyen balesetet, ha nem látják el őket időben. Közölte azt is, hogy férjének egész pontosan szubdurális hematómája, azaz koponyaűri vérömlenye volt.

Árpád – aki a videóban többször elérzékenyülve beszélt – semmire sem emlékszik a történtekből. Első emlékei három-négy nappal későbbről származnak, sőt a korábbi napok is kiestek neki, így durván egy hetet nem tud felidézni. Négy héttel az esés után már sokkal jobban van, de hosszú rehabilitáció áll még előtte. Nagyon kell vigyáznia magára, ugyanis mostantól a legkisebb fejsérülés is végzetes lehet számára.

A házaspár a bejelentés mellett elnézést kért a követőiktől, hogy az utóbbi hetekben korábban rögzített, „konzerv” videókat posztoltak a közösségi oldalaikon.

A szerencsétlen baleset csupán napokkal azután történt, hogy egy romantikus szertartás keretein belül másodszor is kimondták a boldogító igent.

(Kiemelt kép: RTL)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top