nlc.hu
Ünnepi menü

A Polgár család karácsony

Polgár Tünde és férje Balin készül a karácsonyra: „Nem éljük át azt a tömegnyomort, és idegőrlő ünnepi dalokat se kell agyonhallgatnunk”

Online rendelték meg az ünnepi menü hozzávalóit.

Hamarosan ismét együtt a Polgár család. Polgár Árpád és felesége, Tünde már a több hetes, nagy utazása vége fele jár. Az elmúlt hetekben Indiában és Vietnamban voltak, jelenleg pedig már Balin vannak, a karácsonyt azonban már Magyarországon töltik, akárcsak a fiuk, Dani. Ő tegnap érkezett haza Floridából – ahol az egyetemi tanulmányait végzi -, hogy a szüleivel töltse a karácsonyt – írja a Metropol.

Az ünnepekre minden készen áll Polgáréknál, még ha nincsenek is még otthon - Forrás: TV2 / Mokka - videó

Az ünnepekre minden készen áll Polgáréknál, még ha nincsenek is még otthon – Forrás: TV2 / Mokka – videó

Mivel a Polgár házaspár a karácsonyi ünnepek előtt 4 nappal érkezik vissza Magyarországra, Tünde már novemberben járta a boltokat, hogy megvegye a karácsonyi díszeket, valamint már november elején mindent feldíszített otthon.

Kifejezetten örülnek, hogy külföldön készülhetnek az ünnepi időszakra, mivel Vietnamban vagy éppen Balin ez sokkal nyugodtabb számukra. “Nem éljük át azt a tömegnyomort, nem kell folyamatosan stresszelni. Ráadásul idegőrlő ünnepi dalokat se kell agyonhallgatnunk” – vallotta be Polgár Tünde. Mindemellett online is intéztek dolgokat, például karácsonyi ajándékot vásároltak, vagy épp megrendelték az ünnepi menü hozzávalóit.

Jövő év elején pedig követik majd a fiukat Amerikába, mivel rendszeresen ott tölti a telet a házaspár.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top