Kilakoltatták a Hip Hop Boyz énekesének a 76 éves édesanyját

F.C. | 2024. Augusztus 05.
Kalocsai Krisztián az utolsó pillanatig reménykedett abban, hogy nem kerül erre sor.

Nem volt kegyelem a kilakoltatási ügyben, végleg el kellett hagynia a 15. kerületi otthonát a Hip Hop Boyz-sztár 76 éves édesanyjának – értesült a Blikk. Szerencsére azonban emberi összefogással végül Zsófi néni lakhatása és bútorainak, értéktárgyainak raktározása is megoldódott.

“Senkinek nem kívánom, amin most keresztülmegyünk. (…) Édesanyám sem viseli jól ezt a meghurcoltatást, lelkileg sincs jó állapotban, de igyekszik tartani magát és emelt fővel viseli ezt a méltatlan helyzetet” – nyilatkozta a bulvárlapnak a történtekről Kalocsai Krisztián (művésznevén O.G. Duck). Az énekes azt is elmondta, hogy egy régi ismerőse be tudta fogadni az édesanyját, egy rajongójának a házában pedig elraktározhatják az idős asszony bútorait és az értéktárgyait.

Mint azt korábban megírtuk, július elején végrehajtók lepték el Zsófi néni házát, hogy a szívbeteg, idős asszonyt eltávolítsák az ingatlanból. A Hip Hop Boyz egykori sztárja több fellebbezést is benyújtott az ügyben, mivel a bíróság az édesanyját önkényes lakásfoglalóvá minősítette, miközben 1999 óta bejelentett lakóként élt ott.

Kiemelt fotó forrása: TV2 / Mokka – videó

Exit mobile version