nlc.hu
Sztárok

A Hip Hop Boyz együttes tagjai régen és most

A Hip Hop Boyz egykori tagjaira lehet rá sem ismersz friss fotóikon

A fiúcsapat, amelyik dalaival lányok ezreit ríkatta meg a dalaival, 1992-ben alakult. A három srác mára meglett férfivá érett, mutatjuk, mi lett velük!

A formációt alakító Levy T., azaz Egry Levente, Real Action, vagyis Szűcs Zoltán és O. G. Duck, akit valójában Kalocsai Krisztiánnak hívnak, a húszas éveikben jártak, amikor az ország megismerte a nevüket. Nagyszerűen kiegészítették egymást, Krisztián és Zoli a táncban rendelkezett vitathatatlan tehetséggel, Levente pedig zenei téren tudott nagyon sokat felmutatni.

Hip Hop Boyz

Fotó: Fotocentral.hu

Első nekifutásra 1998-ig zenéltek együtt, majd 7 év hallgatás után, 2005-ben ismét összeálltak. Két legismertebb számuk, A hegyekbe fönn és az Ott várok rád néha ma is felcsendül a rádiókban vagy a retró bulikban, ezek az 1996-ban kiadott albumukon hallhatók. Hogy mennyire odáig volt ezért a lemezért és a fiúk zenéjéért a közönség, jól példázza, hogy mindössze két hét leforgása alatt aranylemez lett a munkájuk gyümölcse.

Amikor másodszor is nekifutottak a közös zenélésnek, már jóval visszafogottabb volt a közönség lelkesedése: az akkor kiadott Újratöltve című albumra jóval kevesebben is emlékeznek. Szűcs Zoltán nem is húzta sokáig az időt, 2008-ban végleg búcsút intett a Hip Hop Boyz-nak, a másik két fiú azonban nem adta fel. Azt hihetnénk, hogy ez mindennél erősebbé tette a köztük lévő kötelekét, de sajnos nem így történt.

Krisztián és Levente között komoly vita alakult ki a jogdíjak miatt, emiatt a kapcsolatuk végérvényesen megromlott. Krisztiánnak nemcsak ez az elmérgesedett ügy okozott fejtörést az elmúlt időszakban, hanem válása és anyagi gondjai is kellően próbára tették. Azt, hogy milyen nehéz helyzetbe került, nyíltan felvállalta és május elején a TV2-n mesélt élete összeomlásáról, amiben nagy szerepe volt egy netes csalásra specializálódott bandának is.

„Kijött a stáb, elmondtam a történetet, a riport után később visszaemlékeztem életem boldogabb éveire és örömkönnyek között akartam megköszönni a sok szép élményt, amiben valaha részem lehetett. Csak annyit fogalmaztam meg, hogy mindenkinek törődni kéne a másikkal, hiszen sok szépet kapunk az életben a többi embertől (bárki is legyen az), visszaemlékeztem, milyen szép éveket kaptam a sorstól, szentimentális vagyok, ha megkönnyeztem az élményt, mikor százezer ember bulizott velünk az első Westel bulin a Felvonulási téren. Nem bullshit, amit beszélek, így érzem, még akkor is, ha az egészből a sok troll annyit vesz észre, hogy nincs pénze a celebnek, meg hogy sír a TV-ben” – írta egy nappal később Facebook-oldalán az egykori Hip Hop Boy.

Nézzük, mi lett azóta a többiekkel!

Hip Hop Boyz
Megnézem
Összes kép (7)

Nyitókép: Fotocentral.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top