Sztárok

Lekapcsolták a rendőrök a Hip Hop Boyz énekesét

Az egyik táncosa mentette meg a börtöntől.

Kalocsai Krisztián, a Hip Hop Boyz énekese egy régi ügye miatt került bajba a magyar–román határon. Az együttes egy nagyszalontai koncertre igyekezett, amikor a határon előállították – írja a Bors.

„A rendőrök közölték, hogy tavaly elkövettem egy szabálysértést, úgyhogy vagy helyben kifizetem a 90 ezer forintot, vagy 18 nap fogházra ítélnek”

– mondta a Hip Hop Boyz frontembere.

Krisztiánnal nem volt annyi pénz, így végül egy táncosa mentette meg. Ő fizette ki az összeget, így neki köszönhetően a börtönt is megúszta.

A régi ügye egyébként az volt, hogy 2018-ban szabályosan haladt egy kétsávos úton, amikor egy rendőrautó megállt mellette. Krisztián mit sem sejtve továbbment, majd a visszapillantóból látta, hogy egy zebrán átkelő gyalogos miatt állt meg a rendőrautó. Egyből félrehúzódott, és 90 ezer forintra büntették.

A fizetési felszólítást azonban nem kapta meg, a házát elvitte a bank, édesanyjánál él. Csak a határon szembesült az elmaradásával.

(Kiemelt kép: Facebook/Kalocsai Krisztián)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top