Sokkoló döntésre kötelezik György herceget 16 éves korában

F. B. | 2024. Augusztus 06.
Katalin hercegné és Vilmos herceg legidősebb gyermeke hamarosan elér abba a korba, hogy egy nagyon döntést kell meghoznia.

Hamarosan több mérföldkőhöz is érkezik a kis György herceg élete, aki 2013 július 22-én, helyi idő szerint 16.24-kor látta meg a napvilágot Londonban, a a St. Mary’s Kórházban. 

Fotó: Getty Images

A hamarosan bekövetkezendő egyik változás az lesz Katalin hercegné és Vilmos herceg legidősebb gyermekének életében, hogy a trón második várományosaként 12 éves kora után már nem repülhet majd együtt szüleivel a királyi vérvonal védelme érdekében. Mindezek mellett pedig egy még megdöbbentőbb dologról is nyilatkoznia kell majd akkor, ha betölti a 16. életévét. 

A Mirror cikke szerint ugyanis György herceget arra kérik majd, hogy rendelkezzen saját temetésének körülményeiről, elkerülve azokat a vitákat és nézeteltéréseket, amelyek Diana hercegné halálakor felütötték a fejüket a temetés kapcsán. Györgynek el kell mondania tehát, hogy milyen temetést szeretne magának. A néhai Fülöp hercegről egyébként köztudott, hogy csaknem 18 éven át katonai pontossággal tervezte meg a temetését, hogy semmit se bízzon a véletlenre, de Vilmos hercegnek és Harry hercegnek is rendelkezniük kellett arról, hogy hogyan engedjék őket végső útjukra. 

E morbid tényt Christopher Andersen árulta el, hogy a trónörökös pár fia sem fog kivételt képezni az alól, hogy ilyen fiatalon rendelkezzen temetéséről. A részletek azonban nem fognak nyilvánosságra kerülni, hiszen azt sem lehet tudni, hogy a walesi és a sussexi herceg miképpen rendelkeztek a saját ügyeikkel kapcsolatban. 

Via: (1), (2)

Exit mobile version