Kim Kardashian dekoltázsánál az Égei-tenger sem lehet mélyebb

F. B. | 2024. Augusztus 07.
A híresség éppen Görögországban jár barátnőivel, ahol épp azt teszi, mint bármelyik turista, csak éppen extra mély dekoltázsban.

Kim Kardashian személye minden kétséget kizáróan eléggé megosztó. Vannak, akik teljes szívükből gyűlölik, ugyanis tehetségtelen celebnek gondolják, aki egy jó pár évtizeddel ezelőtti szexvideójából csinált sikert, míg mások megemelik a kalapjukat előtte, mert egy okos, sikeres üzletasszonynak tartják, aki nem csak a divatot diktálja, de hamarosan megszerzi jogi diplomáját is.

Fotó: Getty Images

Sikeres üzletasszony

Akárki akármit is gondoljon róla, kétségtelen, hogy Kim munkásságát rengetegen követik, amihez pedig hozzáér, az szinte rögtön arannyá változik. A legújabb adatok szerint a személyes vagyona körülbelül egymilliárd dollárra becsülhető, ami annak köszönhető, hogy az elmúlt nagyjából két évtizedben nagyon ügyesen és tudatosan építette az énmárkáját. 2014-ben indult el a Kim Kardashian: Hollywood című videójáték, amin 2021-ben 2,4 milliárd dollárért adott túl. 2015-ben saját hangulatjeleket dobott piacra, ezek voltak a Kimojik, amik 2018-ig működtek, és amikkel percenként 1 millió dollár ütötte a markát. Kim 2019-ben indította útjára az eddig talán legismertebb márkáját, a Skims nevű, alakformáló fehérneműeket értékesítő brandet. A bolt megnyitásának első percében már 2 millió dollárért költöttek nála. Ma a Skims értéke nagyjából 3,2 milliárd dollárra becsülhető.

Hatalmas divatikon

Kim Kardashian amellett, hogy ügyes érzékkel alapít cégeket, épp oly ügyességgel válogatja meg azt is, hogy mi legyen az őt követő – és sokszor nem követő – nők következő trendje. Sok egyéb mellett divatba hozta a homokóraalakot, az őrült napszemüvegeket, a középen elválasztott hajkoronát és a minimalista stílusú lakberendezést is. 

Most azonban úgy tűnik, hogy újabb két dolgot írhatunk fel hamarosan a listájára, amik nem mások, mint: a mély dekoltázs és Görögország. Kimet ugyanis az Égei-tenger partjánál kapták lencsevégre barátaival vakációzgatva, a kiposztolt fotók tanúsága szerint pedig nagyszerűen érzi magát az országban és épp úgy jár-kel, mintha egy átlagos turista lenne. Talán azzal az egy különbséggel, hogy az egyik fotója tanúsága szerint olyan mély dekoltázst választott egy hajókázásra, hogy még a halak szája is tátva maradhatott, ha ezt meglátták.

Ez is érdekelhet Megnézem
Exit mobile version