Rózsaszín bikiniben, bomba alakkal célozta meg a tengerpartot Köllő Babett

F. B. | 2024. Augusztus 07.
Köllő Babett hibátlan alakot villantott legújabb Instagam-bejegyzésében, mindemellett pedig úgy süt róla a boldogság és a kiegyensúlyozottság!

Köllő Babett olyannyira remek formában van, hogy alakját még a huszonévesek is megirigyelhetnék a 45 éves színésznőnek. Babett méltán büszke tökéletes alakjára, amelyet időről-időre meg is mutat követőinek a saját közösségi oldalán

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

Nem csoda, hogy ilyen hibátlan formákkal büszkélkedhet a színésznő, ugyanis imád sportolni, az étkezésben azonban nem túl szigorú önmagával, inkább csak következetes:

„Nem hiszek abban, hogy folyamatosan diétázni kell ahhoz, hogy jól nézzünk ki. Nem is bírnék kizárólag zöldségeken élni, még grillezve sem. Világéletemben sportoltam, számomra ez alap, hogy heti háromszor két órát mozogjak, de ebben nem az hajt, hogy lefogyjak, hanem hogy egészséges legyek. A létező összes diétát kipróbáltam, de ezek mindig csak egyszer voltak hatásosak, másodszorra mintha hozzászokott volna a szervezetem, és nem adtam le szinte semmit. Idővel azonban kitapasztaltam, hogy ami nekem hosszú távon működik, az az időszakos böjtölés. Ez azt jelenti, hogy egy nap csak öt-hat órán keresztül eszem, a fennmaradó időben nem. Ez persze nem azt jelenti, hogy déltől ötig folyamatosan zabálok! Általában délben „reggelizem”, ha ilyenkor megkívánok egy péksütit, azt megengedem magamnak. Öt és hat között, ha úgy tartja kedvem, megeszem egy tál bolognait.” – vallotta meg korábban a színésznő a hot! magazinnak.

Csak úgy ragyogott rózsaszín bikinijében

Babett most sem szerénykedett és a strandra menet lőtt egy képet magáról. A fotón egy őrülten dögös rózsaszín bikinit visel, ami remekül áll neki!

„Irány a part! 😁👙🕶️🏝️” – írta a fotójához. 

Exit mobile version