nlc.hu
Sztárok
Elképesztő összeget ajánlott egy rajongó Köllő Babettnek

Köllő Babettnek több milliót ajánlott egy rajongója, csak hogy találkozzon vele

Köllő Babettnek hatalmas összeget ajánlott fel egy rajongója, méghozzá nem másért, mint hogy töltsön vele egy estét. Ezen még Babett is meglepődött!

Elképesztő összeget ajánlott fel egy rajongója Köllő Babettnek, ami olyannyira sokkoló volt, hogy még a színésznő is meglepődött az összegen!

Köllő Babett több milliós ajánlatot kapott egy rajongótól

Azt mindenki tudja, aki ismeri egy kicsit is a tévés-színésznőt, hogy igen közvetlen a rajongókkal. Babett sosem titkolta, hogy szívesen beszélget a rajongóival a különböző közösségi oldalain, és nagyon nyitottan áll hozzá mindenkihez, aki veszi a bátorságot és felkeresi őt.

Így aztán nem meglepő, hogy a rajongói levelek között néha napján egy-egy randevúajánlatot is kap, ez pedig azért nem is csoda, mert Babett elképesztő formában van 45 évesen is.

A színésznő ezúttal a Szerencsekerékben, a TV2 kvízműsorában, mesélt el egy történetet az életéből, miután Kasza Tibi elismerő szavakkal illette. Nem is kérdés, miért, ugyanis Babett fantasztikusan nézett ki ezúttal is. Ám a tévés-színésznő a dicsérő szavak hallatán igen érdekes dolgot árult el magáról.

Mint kiderült, sokan szívesen találkoznának vele, van, aki még pénzt is adna ezért. Egy alkalommal pedig akkora összeget ajánlottak fel neki, amitől bizony még neki is leesett az álla.

„Volt, aki 4,5 milliót ajánlott egy estéért”

– mesélte Köllő Babett.

A színésznő azt már nem részletezte ezután , hogy a felajánlott pénz csak egy vacsorameghívásra vonatkozott-e, vagy esetleg másra is kiterjedt volna. De az biztos, hogy a Babettet nem lehet egy könnyen zavarba hozni.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top