nlc.hu
Sztárok

Újabb szépészeti beavatkozása volt Köllő Babettnek

Újabb szépészeti beavatkozáson esett át Köllő Babett, az eredmény pedig varázslatos lett

A Sztárban Sztár leszek! mestere őszinte betekintést engedett arcápolási rutinjába.

Köllő Babett számára az elsődleges szempont a megelőzés, ezért komoly energiát fektet arca ápolására, még annak ellenére is, hogy számos kezelésnek vetette alá magát, és már a botoxon is túl van. 

Köllő Babett

Köllő Babett (Fotó: TV2)

„Megpróbálom középúton tartani, de azzal sincs problémám, ha mások plasztikáztatnak.  Mindenkinek a saját dolga, mit csinál. Ha valaki úgy érzi magát boldognak és szépnek, akkor tegye meg, viszont nekem nincsenek nagy kilengéseim” – nyilatkozta korábban a művésznő. 

Újabb beavatkozás

Babett most a közösségi oldalán osztotta meg, hogy egy újabb arcfrissítésen vett részt. A színésznő egy szegedi magánklinikáról jelentkezett, posztjából pedig kiderül, hogy orvosa évente két alkalommal szokta „átnézni” és „felfrissíteni” az arcát. 

„Sokan szoktatok érdeklődni arról, hogy hogyan döntöm el, hogy épp mit csináljunk, mit töltsük. A válasz egyszerű: sehogy. Nem én döntöm el. A doktornő megvizsgál, és vázolja az opciókat. Nagyon reálisan lát, és komplexen nézi az arc-, nyak-, dekoltázsterületeket. Most a frissítések mellett szálazta a nyakamat is” – árulta el bejegyzésében a Sztárban Sztár leszek! mestere. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top