Merő Péter mesés meglepetéssel készül Kylie Minogue-nak

F. B. | 2024. Augusztus 07.
A divattervező is nagy rajongója a szerda este Budapesten a Sziget Fesztiválon fellépő énekesnőnek.

Ma reggel kezdetét vette a 30. Sziget Fesztivál, az első nap legnagyobb sztárfellépője pedig nem más, mint az ausztrál popdíva Kylie Minogue lesz, akinek egy igazán különleges ajándékkal készül Merő Péter, aki szerint a budapesti fesztivál nem csak a zenéről, hanem a divatról is szól.

„Arról szól az egész, hogy önkifejezésnek teret ad, a szórakozásnak teret ad, nagyon-nagyon elfogadó emberek vannak együtt. A Sziget egy olyan fesztivál, ahol mindenki felveszi a legextrémebb ruháit, megpróbál egy olyan alkalmat teremteni, ami az év többi napjától eltér. Az a lényeg, hogy nincsen szabály, a legfontosabb, hogy önazonosak lehessünk”  – mondta a reggeli Mokkában.

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

A nagy meglepetés

Ajándékba készítettem egy ruhát Kylie Minogue-nak. Én nagyon nagy rajongója vagyok, ő egy stílusikon. A kollekciómban volt egy olyan darab, amit annyira ő ihletett, hogy úgy döntöttem, hogy ezt nekiajándékozom. A managementtel beraktuk az öltözőjébe, meglepetésként fogja várni

– árulta el a divattervező, majd Orosz Barbara kérdésére elárulta, nem vágyik arra, hogy kedvence rögtön abban is lépjen a Sziget színpadára, de persze remekül esne neki a gesztus.

„Én lennék a legboldogabb egyértelműen, jó lenne ha megtörténne, de én már annak örülök, hogy egyáltalán ezt a ruhát eljuttattuk hozzá. Valószínűleg meg fogja próbálni, remélhetőleg tökéletesen fog rajta állni, mert az ő méreteire alakítottuk”– mesélte a Next Top Model Hungary zsűritagja, kinek nyilatkozatát az Index szúrta ki.

Exit mobile version