Már 3 hét alatt elképesztő fogyást produkált Schobert Norbi pártfogoltja

F.C. | 2024. Augusztus 07.
Éhezés nélkül olvadnak le a pluszkilók a túlsúlyos fiatalról.

Mint arról korábban beszámoltunk, újra felkarolta egykori pártfogoltját Schobert Norbi. Rácz Géza ugyanis visszahízott 216 kilóra – pedig egykor már sikerült 167 kilóra is lefogynia -, mivel egy szerelmi csalódás miatt az evésbe menekült a fiatalember. A fitneszguru úgy döntött, még egy esélyt ad neki.

Július közepén kezdték el újra a közös munkát, azóta kapja Géza a fitneszguru szénhidrát-csökkentett ételeit és a rostkészítményeit, és az eltelt 3 hét alatt már 14,4 kilót ledobott: pontosan 19 nap alatt 216,6-ról 202,2 kilóra fogyott le.

Úgy jóllakom, hogy egyszerűen nem kívánom a kaját” – osztotta meg a tapasztalatait a rost italporról a túlsúlyos fiatal Schobert Norbi legújabb videójában.

A fitneszguru azt szeretné elérni, hogy Géza legalább 120 kilóra lefogyjon, mert akkor már államilag támogatott lesz számára a bőreltávolító műtét, és ha az operáció segítségével lekerül róla a 20 kilónyi bőr, akkor – Schobert Norbi szerint – egy százkilós, nem vékony, de nem is kórosan elhízott fiatalember lesz, akinek minden esélye megvan arra, hogy felépítse a saját életét.

Kiemelt fotó forrása: Instagram / @schobert_norbi_official

Exit mobile version