Önálló műsort kapott Palikéknál Ábel Anita

F.C. | 2024. Augusztus 09.
Nagy bejelentést tett a műsorvezető.

Csatlakozik Ábel Anita a Palikék Világa csapatához. A műsorvezető önálló műsorral jelentkezik szombatonként, 8 héten keresztül. Az Egy ritmusban című podcastben különböző generációk ismert hölgytagjaival beszélget majd egy-egy izgalmas, olykor pikáns témában. Az első adás augusztus 10-én lesz a Palikék Világa YouTube-csatornán.

“Nagyon szerettem volna egy olyan beszélgetős műsort csinálni, ahol nők ülnek le, és nem azt mondom, hogy különböző nézőpontokat, de gondolatokat, érzelmeket közvetítenek egy-egy téma kapcsán egymás felé, és egy ritmusba kerülnek” – magyarázta Ábel Anita, honnan jött az új műsor ötlete, hozzátéve: nagyon megtisztelve érzi magát, hogy befogadták Palikék.

“Örökbe fogadjuk az Anitát” – jelentette be platformukon Palik László, miközben megjegyezte, hogy élete első interjúját éppen vele készítette, amikor Anita 13 éves volt. “Te egy <<nemzeti kincs>> lettél az évtizedek alatt. Az én életemben egyébként – nem a koroddal akarok előhozakodni -, az elmúlt 40 évemben te mindig jelen voltál, mert láttalak. Valójában téged egy ország ismert meg, ahogy felnőttél. (…) Ez olyan jópofa dolog, mert ez a mi világunk, és te akarva-akaratlanul az életünkben – és ez Magyarország valójában – egy családtag lettél az évtizedek alatt észrevétlenül” – fűzte hozzá.

“Az Egy ritmusban című műsor egy kicsit a közös álmunk, te vagy a forrás (utalt Palikra – szerk.), hiszen amikor itt voltam nálatok vendégségben, akkor kérdezted, hogy mennyire áll közel hozzám a YouTube világa, és akkor elkezdtünk beszélgetni, és megkerestetek” – elevenítette fel Ábel Anita, akit a vele készült májusi interjú után hívtak fel Palikék, mivel Anita a beszélgetés során bevallotta, hogy szívesen készítene podcastot, amelyben jól érzi magát, egy olyan csapattal és olyan körülmények között, amit jónak és otthonosnak érez.

Kiemelt fotó forrása: Palikék Világa / YouTube – videó

Exit mobile version