nlc.hu
Sztárok
Személyisége rejtett oldaláról mesélt Ábel Anita

Személyisége titkos oldaláról rántotta le a leplet Ábel Anita

Eddig ismeretlen oldaláról mutatkozott be a műsorvezető, arról mesélt, hogy sokkal több pesszimizmussal küzdött, mint amennyit láthattunk belőle.

Palik László Youtube-műsorában vendégeskedett Ábel Anita, aki olyan oldaláról is mesélt, amely legtöbbünk számára ismeretlen, és amit külső szemlélőként nem is feltételeztünk volna.

Fotó: Olajos Piroska

Fotó: Olajos Piroska

Érthető, hogy ismert emberként a látszat ellenére zárkózottabb és befelé forduló személyiség sok híresség annál, mint amit szerepléseik alkalmával mutatnak. A műsorvezető azonban azt is felfedte, hogy korábban sokkal negatívabb volt a hozzáállása is.

Mint mondja, párjával való megismerkedésükkor azon kellett dolgoznia, hogy megtalálja az egyensúlyt, hogy gyakrabban fedezze fel a szépet annál, mint ahogyan a félelmei diktálják.

Egyensúlyt kellett teremteni, hogy kevesebb legyen a nagyon pesszimista, nagyon depressziós, nagyon negatívan látom a világot, elzárkózom, bizalmatlan vagyok. Ezt úgy le kellett nyomni. És felszínre hozni, hogy igen, mindenben, még egy rossz dologban is lássuk meg a jót

 – meséli változásáról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top