Megszületett: íme az első fotók Kulcsár Edina és G.w.M kisfiáról

nlc | 2024. Augusztus 09.
Egy posztban tudatta az influenszer és rapper férje, hogy megérkezett második közös gyermekük.

Kulcsár Edina és G.w.M 2022 januárjában jelentették be, hogy egymásra találtak. A rapper az előző év decemberében vallotta be, hogy elváltak útjai gyermekei anyjával, az egykori szépségkirálynő pedig a nagy bejelentés előtti héten árulta el, hogy a házassága nem működik Szabó András Csutival, ezért külön folytatják.

Fotó: Birton Szabolcs

Elképesztő kommentcunamit indított ez az eseménysorozat, Kulcsár Edina és rapper férje pedig azóta is az internet népének fókuszában van. Tavaly megszületett első gyermekük, akinek a nevét egészen a születése pillanatáig titkolták: kislányukat Amarának keresztelték el. Év elején érkezett az újabb nagy hír:

Kulcsár Edina ismét gyermeket vár.

A baba nemét ezúttal nem titkolták sokáig, már tavasszal kiderült, hogy kisfiút hord a szíve alatt az influenszer. A baba nevét természetesen most sem árulták el, ez ismét a születés utáni posztra maradt. A napokban már célozgatott rá Edina, hogy hamarosan szül, és mivel programozott császárról van szó, ez egy biztos időpont.

Most végre bejelentették, hogy megszületett a pici, amiről egy posztot is közzétettek.

Tegnap reggel megszületett a kisfiunk

– írta Kulcsár Edina az Instagram-képhez, amelyen ő látható, ahogy a karjában tartja az augusztus 8-án világra jött kisbabáját. 

Kulcsár Edina azt is elárulta, hogy a kisfiú a Dion nevet kapta. A kisbabáról édesapja karjaiban is készült fénykép: ide kattintva megnézheted, amint félmeztelenül öleli őt a rapper.

Exit mobile version