nlc.hu
Sztárok

Kulcsár Edina és Gw.M kislánya

Újszülött kislányával szelfizett Kulcsár Edina: „Gyönyörű hajasbabánk lett”

A kórházból posztolt az immár háromgyermekes exszépségkirálynő.

Mint arról beszámoltunk, május 11-én reggel egy budapesti magánkórházban megszületett Kulcsár Edina és G.w.M kislánya. A kis Amara világrajövetele után nem sokkal a büszke apuka már meg is mutatta a csöppséget. Az esti órákban Kulcsár Edina is bejelentkezett a kórházból: ő is megosztott egy képet a csöppségről.

Kulcsár Edina

Kulcsár Edina és G.w.M nagyon izgatottan várta már a kislányuk világrajövetelét – Forrás: TV2 / Vigyázat, gyerekkel vagyok! – videó

Az immár háromgyermekes szépségkirálynő egy bájos anya-lánya pillanatot mutatott a közösségi oldalán (a fotó itt látható): az ágyból szelfizett, karjában tartva az újszülött kislányát. „Nagyon boldogok vagyunk. Erős, egészséges, gyönyörű hajasbabánk lett. #köszönömIstenem #háromgyerekesanyukalettem” – írta a képhez.

A Blikk egyébként kiszúrta, hogy a kis Amara éppen Kulcsár Edina nagymamájának a 92. születésnapján jött világra.

A volt szépségkirálynő és a rapper amúgy tavaly januárban jelentették be, hogy egy párt alkotnak, majd augusztusban már arról számoltak be boldogan, hogy Kulcsár Edina az első közös gyermekükkel várandós. A szerelmesek idén februárban össze is házasodtak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top