Puzsér Róbert hosszabb időre visszavonul, állítólag Ázsiába költözik

F.C. | 2024. Augusztus 10.
Elárulta a publicista, mért döntött így.

Puzsér Róbert a Magyar Hangnak adott interjújában kemény kritikát fogalmazott meg a Spirit FM és az RTL vezetőségével szemben egyaránt – szúrta ki a Média1. A Spirit FM Önkényes mérvadó című műsorának műsorvezetőjeként is ismert publicista arról beszélt, hogy egyre nehezebben tudja munkahelyének tekinteni a Spirit FM-et, mivel úgy érzi, a vezetőség nem nyújtott számára megfelelő szolidaritást az Ábrahám Róberttel kapcsolatos ügyben.

Puzsér az interjúban az RTL-t is bírálta, miután szerinte a médiavállalat relativizálta a véleménynyilvánítás és a fizikai erőszak közötti különbséget, amikor nem ítélte el, hogy Majka a Puzsért ért erőszakról támogatólag írt.

Mindezen túl a publicista bejelentette, hogy a közeljövőben hosszabb időre visszavonul a nyilvánosságtól, mivel kiégettnek érzi magát és szüksége van pihenésre. Úgy érzi, hogy a média és a közélet egyre toxikusabbá válik, és szükségesnek tartja, hogy távolságot tartson ettől a környezettől, amíg újra energikusnak érzi magát.

A Media1 információi szerint Puzsér a következő időszakban egy időre külföldre, Ázsiába költözik, ott igyekszik majd feltöltődni.

Kiemelt fotó forrása: YouTube

Exit mobile version