nlc.hu
Sztárok

Puzsér szakácskönyv jön, beszól a sztárséfeknek

Puzsér: A Sárközi Ákosok és Rácz Jenők széjjelfrusztrálják a magyarokat

Magyarország talán legismertebb megmondóembere szakácskönyvet ad ki, és e neves alkalomból időt szakított rá, hogy beszóljon Sárközi Ákosnak és Rácz Jenőnek is.
Puzsér Róbert

Puzsér Róbert az RTL Reggelijében vendégeskedett, hogy beszóljon ennek-annak és a legújabb kiadványát promózza, ami egy szakácskönyv lesz. Elmondása szerint minden celeb életében eljön a pillanat, hogy szakácskönyvvel jelentkezzen, nála ez most jött el: 15 éven keresztül gyűjtögette hozzá azokat a recepteket, amiket ő készít a legjobban – számolt be erről az rtl.hu.

Úgy érzi a könyvvel meg tudja mutatni az őt kedvelőknek egy másik arcát is, azt, amit korábban csak a családja látott. Egész mást próbál csinálni, mint ami a mai magyar szakácskönyveket és gasztroirodalmat jellemzi, és arra is felhívta a figyelmet, hogy elég nagy baj, hogy idehaza a Sárközi Ákosok és Rácz Jenők széjjelfrusztrálják a magyar embereket. Ennek oka, hogy olyan összetevőket, olyan eljárásokat használnak, amihez az átlagember nehezen, vagy egyáltalán nem fér hozzá. Ő egyszerű ételekben, egyszerű összetevőkben utazik a magyar emberek szájíze szerint. Hozzátette: szerinte a magyar ember szarvast se evett, nemhogy szarvasgombát, és már az is nagy szó, ha egyáltalán gombához hozzá tud jutni. Örülne, ha a könyvét Rácz Jenő és Sárközi Ákos is elolvasná, mert legalább átfogó képet kapnának a mai magyar valóságról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top