A skót közönséget is meghódította Azahriah, teltházas koncertet adott Edinburgh-ban

F. B. | 2024. Augusztus 13.
Úgy tűnik, már a külföldi közönséget is meghódította zenéjével Azahriah, akinek koncertjére több tucat rajongó érkezett az Edinburgh-i Fringe fesztiválra.

Azahriah nem csak kis hazánkban, hanem a külföldi közönség tagjai között is egyre nagyobb népszerűségnek örvend és mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az a sikeres koncert, amelyet az Edinburgh-i Fringe fesztiválon adott. 

A 22 éves énekes-dalszerző sikere már egy jó ideje töretlen, az idei évben is számos hatalmas koncerttel fűtötte fel a hazai közönséget is. Május végét három óriási koncerttel robbantotta be az előadó, ugyanis három napra kibérelte a Puskás Arénát 2024. május 24-26. között. A koncertek fergetegesre sikerültek, annak ellenére is, hogy sokan a közlekedés vagy a változékony időjárás miatt is aggódtak. Majd egy váratlan, ingyenes koncertet is adott augusztus 6-án este a Fröccsteraszon. Mindezek után pedig a Sziget Fesztiválon énekelt egy nagyot augusztus 8-án, ahol több tízezres tömeg várta őt, sőt, még New Yorkból is jöttek, hogy láthassák őt a színpadon.

Augusztus 11-én pedig már egy klubkoncertet az edinburgh-i La Belle Angele nevű, állítólag hatszáz férőhelyes szórakozóhelyen, ahová az Index beszámolója szerint az összes jegyet eladták. A lap szerint a helyszínen leginkább magyar szavakat lehetett hallani, de azért szép számban voltak külföldiek is, nagyjából egyharmad arányban. Azahriah láthatóan nagyon élvezte a kinti koncertet, felszabadultan mozgott és sokat is kommunikált a közönségével. 

Exit mobile version