Megmutatta ritkán látott férjét Rúzsa Magdi

F. B. | 2024. Augusztus 13.
Különleges fotót osztott meg közösségi oldalán az énekesnő, aki Újvidékről posztolt egy közös pillanatot férjével.

Rúzsa Magdi és férje nem gyakran posztolnak magukról közös fotót az énekesnő közösségi oldalaira, most azonban kivételt tettek és egy jó hangulatú fotóval kedveskedtek mindenkinek a rajongók legnagyobb örömére. Magdi és férje, Simon Vilmos még 2017-ben kötötték össze életüket, majd 2022-ben születtek meg a hármas ikreik, Lujza, Keve és Zalán.

Fotó: Olajos Piroska

Az énekesnő és kedvese már találkozásuk első percében érezték, hogy egymás mellett élnek majd életük végéig. 13 éve alkotnak egy párt, jóban és rosszban kitartanak egymás mellett. Ritka a mai sztárvilágban egy ilyen szerelem. Az énekesnő a kapcsolatuk kezdete óta többször is kihangsúlyozta, hogy Vilmos mindenben támogatja, főleg az előadói karrierjében, így nem kell attól félnie, hogy párja megorrol rá egy-egy fellépés, vagy késői hazaérkezés miatt.

Vilmos szintén vajdasági, mint Magdi. Villamosmérnöki diplomát a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Karán 2003-ban szerzett, doktori fokozatot pedig hat évvel később. És hogy miért működik a házasságuk?

„Azonosak a gyökerek, azonkívül ő egy nagyon sokoldalú ember. Ő nem feltétlenül csak a tudós, vagy kutató, hanem éppen a zene világában is otthonosan mozog, mint buliszervező, közösségszervező ember, és talán pont ez volt, ami miatt nagyon könnyen ráérzett dolgokra velem kapcsolatban, vagy az én munkámmal kapcsolatban, és így össze lehet egyeztetni két ilyen teljesen más szférában dolgozó ember életét is. Bár nyilván nem könnyű, gondolom, ez senkinek sem könnyű. De ha van nyitottság, és az ember elfogadja, hogy a másik olyan, akivel nem lehet szombat délutánonként sétálgatni, mondjuk, a Balaton-parton, mert éppen dolgozik, akkor nincs para. De nekünk meg vannak hétköznapok” – mesélte az énekesnő még 2021-ben a TV2-nek.

Rúzsa Magdi hármas ikrei, Lujza, Keve és Zalán 2022 februárjában születtek. A gyerekek még kicsik, így a híresség igyekszik minden percet, amit csak lehet, velük tölteni. Szerencsére csodás csapat van mellette, mindkét nagymama szívesen segít, hogy az édesanya kívánsága teljesüljön. 2022 nyarán újra színpadra állhatott, ami miatt rendkívül hálás a családjának, az ő támogatásuk nélkül ez nem sikerülhetett volna. 

Bár Magdi igyekszik védeni az életüket a nyilvánosság árgus szeme elől most mégis kivételt tett és közösségi oldalára töltött fel egy fotót, ahol férje mellett látható, Újvidéken. 

Szia tesó!!! Csak lazán

– írta fotója mellé. 

Exit mobile version