Sztárok

Rúzsa Magdi meseszép ruhában mondta ki a boldogító igent

Rúzsa Magdit május 8-án jegyezte el párja, múlt héten volt a polgári esküvőjük, ma pedig a Mátyás templomban is örök hűséget fogadtak egymásnak.

Ahogy arról itt írtunk, Rúzsa Magdi szeptember 8-án, a budapesti II. kerületi önkormányzaton ment feleségül párjához, aki május 8-án kérte meg a kezét. Magdit, aki a szertartásra egyszerű, ám annál szebb ruhát választott, a szűk család kísérte el a polgári esküvőre. Ma a Mátyás templomban újra kimondta az igent a rokonok és a barátok előtt, és erre az alkalomra is meseszép ruhát választott.

A Blikk cikke szerint Magdi a templomi esküvőjén gyönyörű, virágos ruhában pompázott, a kíváncsi tekintetek elől pedig 6-7 biztonsági ember, nyitott esernyőkkel védte a menyasszonyt. A szertartásra, amin többek között jelen volt Magdi állandó szerzője, Závodi Gábor is, délután kettőkor kezdődött a Budai Várban.

A rövid szertartást követően az ifjú pár fekete limuzinban hajtott el a helyszínről. Nézd meg a Story videóját az esküvőről: 

Olvass még többet Rúzsa Magdiról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top