Sztárok, akik teljesen le voltak égve a nagy áttörést jelentő szerepük előtt

R. V. | 2024. Augusztus 13.
A sztárok élete sem csak játék és mese: az alábbi színészek az utolsó centjeiket élték fel, mielőtt befutottak volna Hollywoodban.

Mindenkinek ismerős érzés, amikor számolgatja a napokat a hónap végén a következő fizetésig. Sajnos ez a magyar (és nagyjából univerzális) valóság. De gondoltad volna, hogy nem csak mi, földi halandók küszködünk a megélhetéssel? A legnagyobb hollywoodi sztárok között is akad olyan (nem kevesen!), akik ismerik milyen napról napra élni. A nagy áttörést jelentő szerepük előtt ugyanis alig akadt néhány dollár a számlájukon.

Mutatjuk, kik ők!

Matt LeBlanc nlc

Bár a Jóbarátok sztárjai a sorozat végére már epizódonként 1 millió dollárt (354 millió forintot) kerestek, Matt LeBlancnak összesen 11 dollárja (kábé 4 ezer forintja) volt, mielőtt belebújt volna Joey bőrébe. (Fotó: Profimedia)

Andie MacDowell nlc

Andie MacDowell fogta az összes megtakarított pénzét, 2000 dollárt (nagyjából 700 ezer forintot), és elköltözött New Yorkba, hogy színésznő legyen. Az összeg nem tartott ki sokáig, így végül modellkedésből kezdett megélni egészen addig, amíg nem találták meg olyan szerepek, mint a Négy esküvő, egy temetés. (Fotó: Profimedia)

Richard Madden nlc

Mielőtt Robb Starkként befutott volna a Trónok harcában, Richard Maddennek szinte mindennap olyan döntéseket kellett meghoznia, hogy ebédet vesz, vagy újságot és egy korsó sört. Ha nem hívják fel a sorozatból, hogy sikeres volt a castingja, haza kellett volna költöznie a szüleihez. (Fotó: Profimedia)

Annie Murphy nlc

A Schitt's Creek színésznőjének, Annie Murphy-nek összesen ezer forintja volt (3 dollárja) és a háza is leégett, mielőtt megkapta volna Alexis szerepét (amiért később Emmy-díjat is kapott). (Fotó: Profimedia)

Chris Pine nlc

Mielőtt Chris Pine szerepet kapott a Neveletlen hercegnő 2: Eljegyzés a kastélyban című filmben, olyan negatív 400 dollárja volt a bankszámláján (igen, ilyen is van). Éppen a szüleitől kért volna támogatást, mikor megkapta Nicholas szerepét és vele együtt egy 65 ezer dolláros (23 millió forintos) fizetést. (Fotó: Profimedia)

Kat Graham nlc

A Vámpírnaplók színésznője, Kat Graham elmondta, hogy a sorozat előtt 86 cent, azaz 305 forint volt a számláján. Bonnie Bennettként végül 171 epizódban szerepelt, ami alatt sikerült feltornáznia az egyenlegét. (Fotó: Profimedia)

via

Exit mobile version