nlc.hu
Sztárok

Szegényen született sztárok

Tudtad? Ezek a sztárok a mélyszegénységből törtek ki

Nem is gondolnád, milyen hatalmas sztárok szerepelnek a listán.

Manapság már a hírességek csillogó életét élik, de a következő sztárok sosem fogják elfelejteni, honnan jöttek: szegény, sokat nélkülöző családokból, ahonnan szinte csodával határos módon törtek ki.

Viola Davis

Az Oscar-díjas színésznőnek ugyan boldog gyerekkora volt, de szegénységben élt. „Mindent megtettem, hogy ételhez jussak. Loptam érte. Beugrottam kukacokkal teli kukákba érte. Összebarátkoztam gyerekekkel a szomszédságban csak azért, mert tudtam, hogy az édesanyjuk napi három étkezésre főz. Feláldoztam a gyerekkoromat az ételért és mérhetetlen szégyenben nőttem fel” – mesélt erről az időszakról őszintén.

Szegényen született sztárok

Fotó: Cindy Ord/Getty Images

Jennifer Lopez

2014-ben az énekesnő megosztotta, hogy mikor a Bronxban élt kislányként, a két testvérével kellett egy ágyon osztoznia. Az apja éjszakai műszakban dolgozott, az anyja két állást is vállalt – ők tanították meg neki, milyen is a kemény munka. Ezért is dolgozik a mai napig, hogy ne okozzon nekik csalódást.

Szegényen született sztárok

Fotó: James Devaney/Getty Images

Selena Gomez

Selena édesanyja 16 éves volt, amikor a lánya megszületett. 5 évvel később elváltak az énekesnő apjával, az anyja pedig onnantól egyedül nevelte Selenát. „Emlékszem, folyton kifogyott a benzin anyukám kocsijából, és fel kellett kutatnunk az egész autót apróért, aztán mentünk és segítettünk neki benzint szerezni” – idézte fel a sztár 2011-ben.

Szegényen született sztárok

Fotó. Emma McIntyre/Getty Images

Oprah Winfrey

A műsorvezető gyakran mesélt hányattatott gyerekkoráról, amit Mississippi vidékén töltött. Olyan mélyszegénységben éltek, hogy az otthonában gyakran nem volt folyóvíz, és előfordult, hogy krumpliszsákból készült overált kellett hordania.

Szegényen született sztárok

Fotó: Steve Jennings/Getty Images

Leonardo DiCaprio

Egy 2014-es interjúban beszélt részletesen arról Leonardo DiCaprio, hogy valójában azért kezdett el színészkedni, mert ki akart törni a szegénységből. Ugyan Los Angelesben született, de az a város sem csupa csillogás: azon a környéken, ahol ő élt, minden tele volt bűnözéssel és erőszakkal. „Nagyon szegényen nőttem fel, ismerem a spektrum másik oldalát” – mondta. Akkor döntötte el, hogy színészkedni fog, amikor az állami iskolában megverték, és tudta, hogy el kell mennie onnan.

Szegényen született sztárok

Fotó: Jeff Kravitz/Getty Images

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top