nlc.hu
Sztárok

Sztárok, akiket kitiltottak valahonnan

Kínos lista: sztárok, akiket kitiltottak valahonnan

A hírnév nem ad valami láthatatlan pajzsot, ami megvéd attól, ha vállalhatatlanul viselkedsz. A következő sztárok ezt a saját bőrükön tapasztalták meg.

Ősszel óriási botrány robbant ki, amikor James Cordent kitiltották New York egyik legmenőbb étterméből. A Balthazar tulajdonosa a posztjában elmagyarázta, hogy a színész-műsorvezető többet nem teheti be a lábát a helyre, mégpedig azért, mert borzasztó csúnyán viselkedett az étterem alkalmazottjaival. Egyszer azért, mert sztár először hajszálat talált az ételben, egy másik alkalommal pedig azért üvöltötte le a pincér fejét, mert nem azt hozta ki a feleségének, amit a nő rendelt. De nem James Corden az egyetlen, akit kitiltottak valahonnan. Mutatjuk, kik azok a sztárok, akik nem szívesen látott vendégek bizonyos helyeken – legyen az egy hotel, mozi, étterem vagy akár az Oscar-gála.

Sztárok, akiket kitiltottak valahonnan

Fotó: Terence Patrick/Getty Images

Will Smith

Ha tavaly nem költöztél egy internetkapcsolat nélküli lakatlan szigetre, akkor biztosan hallottál arról a hírhedt esetről, mikor Will Smith egy, a feleségét célzó ízléstelen vicc miatt felpofozta Chris Rockot. Na, most ez 10 év eltiltást eredményezett Smith-nek, aki tehát így egy évtizedig nem jelenhet meg a gálán, akkor sem, ha díjra jelölik őt.

Sztárok, akiket kitiltottak valahonnan

Fotó: Neilson Barnard/Getty Images

Blake Lively

Blake Lively egészen konkrétan Disneylandből lett kitiltva egy teljes évig. De nem mostanában: mikor a színésznő 6 éves volt, megpróbált belógni a vidámparkba. A kislányt elkapták, ennek lett az egy éves büntetés a következménye. Azóta Blake szerencsére már többször járt Disneylandben, így például férjével, Ryan Reynoldsszal is.

Sztárok, akiket kitiltottak valahonnan

Fotó: Richard Harbaugh/ Getty Images

Miley Cyrus

2014 óta nem léphet fel az énekesnő a Dominikai Köztársaságban, mert – a hatóságok szerint – Miley „az erkölcsökkel és a szokásokkal ellentétesen viselkedik, amelyeket a dominikai törvény büntet.”

Sztárok, akiket kitiltottak valahonnan

Fotó: Mauricio Santana/Getty Images

Lindsay Lohan

A Chateau Marmont nevű West Hollywoodban található hotelben 2012-ben nem kívánatos személlyé vált Lindsay Lohan, miután gigantikus méretű tartozást halmozott fel a szállodánál. A színésznő az év júniusában és júliusában lakott a hotelben, mert a közelben forgatott filmet. Ez alatt pedig 46 350,04 dollárt, azaz közel 19,5 millió forintnyi tartozást termelt.

Sztárok, akiket kitiltottak valahonnan

Fotó: Sam Tabone/Getty Images

Madonna

2013 óta Madonna az Alamo Drafthouse nevű moziba nem teheti be a lábát. Az intézmény nagyon szigorúan veszi a vetítés közbeni telefonálás és beszélgetés tiltását (szerintünk még sokaknak kéne követniük a példájukat), Madonna pedig ezzel teljesen szembement. A 12 év rabszolgaságot nézte, és végig SMS-ezte a filmet, így – miután a nő teljesen kiakadt egy másik nézőre, aki rá mert szólni – kivezették a sztárt a teremből.

Sztárok, akiket kitiltottak valahonnan

Fotó: Jeff Kravitz/Getty Images

Kanye West

Kanye West „aggasztó online viselkedése” miatt ki lett tiltva a 2022-es Grammy-gáláról, ahol fel is lépett volna. Hogy pontosan melyik húzása volt a szervezőknél az utolsó csepp a pohárban? Amikor a rapper a gála idei házigazdájáról, Trevor Noah-ról szóló Google keresésekről osztott meg screenshotokat rasszista jelzővel kísérve az Instagramján, miután Noah a műsorában kiállt Kim Kardashian mellett az őt zaklató Kanye ellenében.

Sztárok, akiket kitiltottak valahonnan

Fotó: David Livingston/Getty Images

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top