A tűzijáték miatt később kezdődik a Petőfi-film a TV2-n

F. B. | 2024. Augusztus 14.
Még időben észrevette a hibát a csatorna, hogy nem lenne szerencsés ugyanúgy 21.00-kor elindítani a filmet, mint amikor a tűzijáték is kezdődik.

Öt hónappal a premier után a TV2 bemutatja minden idők legdrágább magyar filmjét: a Petőfi-filmként elhíresült Most vagy soha! című alkotást, amelyről hosszabban már mi is írtunk. A film kezdésének időpontját azonban megváltoztatták, méghozzá amiatt, mert pontosan ugyanarra az időpontra esett, mint a tűzijáték. 

Berettyán Nándor és Mosolygó Sára a Most vagy soha! főszerepében (Fotó: Fórum Hungary)

Minden eddiginél nagyobb lesz

Nem csoda, hogy eltolták a dátumot, a hatalmas összegbe kerülő tűzijáték ugyanis biztosan rengeteg potenciális nézőt érdekelhet.

Idén négynapos rendezvénysorozattal készülnek a szervezők Magyarország születésnapjára, az államalapítás ünnepére. Az augusztus 20-i hosszú hétvége miatt már augusztus 17-től, szombattól elkezdődnek majd a programok. Ami pedig a tűzijátékot illeti, a Magyar Nemzet információi szerint ezelőtt soha nem látott méretű, gigászi látványossággal készülnek augusztus 20-ára a szervezők. 

A tűzijáték 21.00-kor kezdődik, a lap úgy értesült, „a látványos tűz és fények játéka” minden idők leglátványosabb tűzijátéka lesz. Az eddigi 4,3 helyett több mint 5 kilométer hosszan lehet majd nézni a Duna mentén. Ezúttal a látványterület a Petőfi hídtól egészen a Margit-sziget közepéig tart majd, és a tavalyi 2 helyett 3 belvárosi hidat is érint, vélhetően idén is fognak majd látványelemeket indítani a Duna két partját összekötő műtárgyakról. A műsort idén is híres magyar zeneszerzők alkotásai és jól ismert népdalok kísérik majd.

Időben rájöttek: hibáztak

A csatorna még időben rájött, hogy nem lenne jó ötlet ugyanakkor, 21.00-kor indítani a filmet mint a tűzijátékot, így az alábbiként módosul a program: 

Via

Exit mobile version