8 év után lecserélték Sárközi Ákost A Konyhafőnökben, teljesen váratlanul érte a séfet a csatorna döntése

F.C. | 2024. Augusztus 14.
Már tudni, ki veszi át a helyét.

Sárközi Ákos nélkül indul A Konyhafőnök 11. évada. A napokban elkezdődött a főzőshow forgatása, de már nélküle. A Blikk információi szerint a Sztárboxban hamarosan bizonyító Ákos séfet is érzékenyen érintette, hogy 8 év után kihagyták a produkcióból.

“A helyét egy másik nagy nevű séf veszi át. Nem önszántából távozott a műsorból, (…) egészen néhány héttel ezelőttig úgy tudta, idén is számolnak vele. A produkció azonban végül máshogy döntött, ami (…) teljesen váratlanul érte Sárközit” – mesélte a bulvárlap informátora.

Az RTL még titkolja, hogy kire cserélte le Sárközi Ákost. A Blikk információi szerint az új zsűritagot az ország 3 legjobb séfje között tartják számon, ő is Michelin-csillaggal büszkélkedhet.

Sárközi Ákos A Konyhafőnök című műsornak köszönhetően szerzett országos ismertséget. Ami a kezdeteket illeti, édesanyja tanácsára lett szakács. “Az iskola után a Váci utcában dolgoztam egy étteremben, ott töltettem a gyakorlatomat. Utána 5 évig üzemi konyhán a Dorottya Udvarban, amit akkor nagyon szerettem. (…) Azonban éreztem, hogy szeretnék fejlődni, ezért mindenfelé szétküldtem az önéletrajzomat. Szerencsémre Budapest akkor egyik legjobb éttermébe, az Alabárdosba vettek fel, (…) egy teljesen más világ nyílt meg előttem. Itt ismerkedtem meg a fine dininggal”mesélte korábban. Jelenleg a Borkonyha étteremben executive séf, a Textura étteremben pedig tulajdonostárs. 

Kiemelt fotó: Sajtóklub

Exit mobile version