nlc.hu
Sztárok

Meghalt Sárközi Ákos édesanyja

Elhunyt Sárközi Ákos édesanyja

A Konyhafőnök egyik zsűritagja a közösségi oldalán is búcsúzott.

„Mindent neked köszönhetek és sosem lehetek elég hálás, örökre a szívembe zárlak. Édesanyám 2024” – írta a megható sorokat Sárközi Ákos az Instagram-oldalán. A bejegyzésre sokan reagáltak, köztük a séf kollégája, Rácz Jenő is, aki ezt írta: „Nyugodjon békében.” A híresség több részletet nem közölt a követőivel. Ákos felesége, Éva írása is látható a kommentszekcióban, aki szintén szívmelengetően nyilvánult meg az elhunyt hölgyről.

„A fájdalom mélyén szeretném hálámat és tiszteletemet kifejezni, hogy olyan kivételes ember voltál, aki a férjemet abban az egyedülálló emberré nevelted, aki engem most boldoggá tesz. Hihetetlenül hálás vagyok, hogy szeretettel olyan értékeket adtál neki, amik ma teljesen betöltik az életemet. Soha nem felejtem el azt a szeretetet, amivel körülöleltél minket. Nagyon hiányozni fogsz nekünk!” – posztolta a Konyhafőnök sztárjának kedvese, Éva. 

Sárközi Ákos

Sárközi Ákos (Fotó: Sajtóklub RTL Klub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top