nlc.hu
Sztárok

Ezt gondolják a séfek A Konyhafőnökről

A Konyhafőnök séfjei őszintén elmondták, hogyan vélekednek a műsorról

Mindegyiküknek csak adott eddig a műsor.

A héten indult A Konyhafőnök jubileumi évada, melyben már a megszokott, Rácz Jenő, Sárközi Ákos és Fördős Zéből álló zsürik keresik, kik a legtehetségesebbek a konyhában. 

Rácz Jenő, Fördős Zé, Sárközi Ákos

Fotó: RTL

Mielőtt a forgatások megkezdődtek volna, a három séf egy nosztalgikus kempingezésre ment együtt, ahol mind elmondták, mit kaptak ebben a 10 évben a műsortól. 

Életem legjobb döntése volt, hogy elvállaltam A Konyhafőnök zsűri szerepét – kezdte Sárközi, akinek külön örömet okoz, hogy azóta sokan mennek be hozzá az étterembe és büszkélkednek azzal, mit tanultak a műsorból. A szót Rácz Jenő vette át, aki a 2019-es évadban ismerte meg feleségét és gyermeke édesanyját. Dóri szintén versenyzőként indult, amikor pedig kiesett, egyből randira hívta a séf, a többi pedig már történelem. – A Konyhafőnök nekem egy olyan dolgot adott, amit álmomban sem mertem volna gondolni, hogy egy nap már úgy ülök ebben a székben, hogy már családapa vagyok. Semmi nem történt volna, ha nincsen ez az állomás az életemben. Ez volt az egyik legjobb döntés, amit meghozhattam.

Nagyon nagyon büszke vagyok arra, hogy gyakorlatilag a születésétől végig kisértem A Konyhafőnököt egészen a mostani napokig. Kábé ezer forgatási napon vagyok túl, ami azt jelenti, több mint kétezerszer mondtam bele a versenyzők arcába, hogy ez most jó vagy nem jó. Ez döbbenet” – zárta a nosztalgiázást Zé. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top