nlc.hu
Sztárok

A Konyhafőnök kellemetlen pillanatai

Fördős Zé Rácz Jenőnek: ,,Már nekünk kellemetlen, amit csinálsz”

Az idei évadban a zsűritársainál többször középpontba került Rácz Jenő, hol ezzel, hol azzal. Fördős Zé nem hagyta most már szó nélkül.

Az idei Konyhafőnök évadban nemcsak az esküvője miatt cukkolják Rácz Jenőt, hanem azért is, mert rendre megvillantja a nyelvtudását. Wendyvel, a kubai versenyzővel spanyolul beszélt, vagy ha pontosabban fogalmazunk, spanyol szavakat mondott neki, hol rosszul, hol jól. Hasonló a helyzet a piros csapat másik tagjával, Mengyivel is, vele kínaiul beszélt a séf. 

Rácz Jenő nyelvtudását fitogtatta, kezd kínos lenni a többieknek

Rácz Jenő nyelvtudását fitogtatta, Zé ezzel cukkolta (Fotó: Sajtóklub)

Tegnap éppen azt tudhattuk meg, hogy van a virág és a madár mandarin nyelven. 

“Mengyinek már kezd kínos lenni, amit csinálsz. Különösen a kiejtésed” – cukkolta a séfet Fördős Zé és Sárközi Ákos, aki ettől picit zavarba is jött.

Fördős Zé Rácz Jenőnek: "Már nekünk kellemetlen, amit csinálsz"

Később Zé rátett még egy lapáttal, amikor azzal szórakoztatta a a versenyzőket, hogy megkérdezte tőlük főzés előtt, ki tudja, hogy van kínaiul a madár. Rácz Jenő pedig rögtön rávágta a választ.

Rácz Jenő kínaiul válaszolt

Rácz Jenő kínaiul válaszolt

“Na, hát ez már nekünk kellemetlen” – összegezte Zé. 

Rácz Jenő élete egyik legnagyobb sikerét érte el, amikor a sanghaji Taian Table étterem séfjeként elnyerte a Michelin-csillagot, évekig élt Kínában, és mai napig nagyon vonzza az ázsiai kultúra és tiszteli a kínai embereket. Ahogy korábban mondta, hiányzik neki néha az ottani élet. Talán ezért is örül, hogy Mengyivel felelevenítheti a nyelvtudását.

A Konyhafőnök idei évadából: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top