nlc.hu
Sztárok

Rárepült Fördős Zére A Konyhafőnökben

Fördős Zét vágykeltőkkel próbálta becserkészni A Konyhafőnök egyik versenyzője

Nemcsak A Konyhafőnök-címet akarta hazavinni, hanem a műsorvezetőt is.

A Konyhafőnök jubileumi évadának castingjára sokan azzal a céllal érkeztek, hogy végre találkozhassanak a bálványukkal. Míg látszólag idén megfogyatkozott Rácz Jenő rajongói klubja, addig Sárközi Ákos és Fördős Zé irányába csak úgy röpködtek a bókok, és Zé még egy olyan kacér ajánlatot is kapott, amibe igencsak belepirult.

A Konyhafőnök

A Konyhafőnök zsűrije – Fotó: Sajtóklub

Anna vágykeltőkkel próbálta becserkészni magának Fördős Zét. Már a bemutatkozásnál elárulta, hogy nyitott házasságban él. „Zé miatt jöttem. Nemcsak A Konyhafőnök címet szeretném hazavinni, hanem ha lehet, téged is” – vallotta be a műsorvezetőnek. Mire Zé: „Az a helyzet, hogy én viszont nem nyitott kapcsolatban élek”.

„Még!” – pontosította Zé kijelentését A Konyhafőnök versenyzője, aki vágykeltőkkel „turbózta fel” a csirkepaprikását. 

„Te tutira mész!” – reagált erre Sárközi Ákos. 

Kiderült, Anna férje is kóstolta már az afrodiziákumos csirkepaprikást. „És működik!” – fűzte hozzá a Zére rárepülő versenyző, aki három tulajdonságot is kiemelt, ami nagyon tetszik neki a műsorvezetőben: „Egyértelmű, hogy tökös. Jó a humora. És veszi a lapot, van benne kacérság”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top