nlc.hu
Sztárok

Jön A Konyhafőnök 10. évada

A gitártörő x-faktoros, Hörcher László és VV Piros is szerepel A Konyhafőnök új évadában

Ők is megmutatják a gasztrotudásukat.

Ismerős arcok tűnnek fel a konyhapult mögött: Hörcher László és a ValóVilág legutóbbi évadában feltűnt VV Piros is megmutatja gasztrotudását. Az X-Faktorban ismertté vált festőművész-rocker ezúttal nem gitárt tör, hanem tányérokat zúz szét, amit Rácz Jenő tátott szájjal figyel – derül ki az előzetesből. Akárcsak az is, hogy VV Piros zsűri előtti bemutatkozó főzése tűznyelő produkcióvá változik át. „Azt a mindenét! Jól vagy?” – aggódott az egykori reality-sztárért Fördős Zé.

A Konyhafőnök 10., jubileumi évada augusztus 21-én indul. Az új szériában azonban nehezebb dolga lesz a civil versenyző-jelölteknek, mivel rengeteg csavart “főzött ki” a zsűri, azaz Fördős Zé, Sárközi Ákos és Rácz Jenő. Több újdonság is várható, például immár a séfek is kupáért küzdenek: akinek a versenyzője nyer a Fináléban, megnyeri az Aranykupát.

A több ezer versenyző-jelölt közül csak száz kap lehetőséget, hogy megmutathassa magát a casting-adások alatt, ahová érkezik az „aranygomb”. Aki a főzésével meggyőzi a zsűri valamelyik tagját, és valamelyikük megnyomja az “aranygombot”, akkor nincs farmerkötény, hanem egyből piros vagy kék kötényben találhatja magát a versenyző, azaz rögtön az egyik séf csapatába kerül.

A Konyhafőnök,

A Konyhafőnök zsűrije – Fotó: Sajtóklub

Óriási balhékat rejt magában a versenyzőket érintő újítás: a „hirtelen halál”. Aki esetleg csúnyán rakja le a villát, vagy nem néz szembe rendesen a halszálkákkal, vagy éppenséggel véletlenül kemény lett a risotto-ja, annak már nem lesz esélye javítani, mivel már a főzés közben is távozhatnak versenyzők. A zsűri bárkit, bármikor kiszórhat, amikor csak kedve tartja.

A zsűri ezeken túlmenően bevezet egy új színt: a „fekete kötényt”. Ezt azok a versenyzők kapják, akik még ugyan kapnak lehetőséget, de a pallos ott fog lógni a fejük felett, Fördős Zé szerint „akinek ilyen színű kötény lesz a nyakában, az nagyon megszívja”.

A gasztro-reality győztese ezúttal is 10 millió forinttal távozhat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top